O presupusa matrita a iPhone 5 prezinta un dispozitiv cu ecran de 4 inch si design modificat

  V-am spus astazi ca nu am mai vazut vreo poza a presupusului iPhone 5 si iata ca in aceasta seara a aparut o matrita care se presupune ca ar prezenta viitorul dispozitiv al celor din Cupertino. Aceasta matrita ar fi de fapt un model folosit de inginerii companiilor partenere ale Apple, insa desigur ca am putea vorbi doar despre niste mulaje in baza carora ar putea fi produse carcase. Totusi, ele prezinta design-ul iPhone 5 cu care ne-am obisnuit deja plus ecranul mai mare, deci ramane de vazut cat de reale se vor dovedi ele a fi.

  Mulajul prezinta un iPhone mai subtire si cu modificarile care au fost prezentate deja, semn ca unii iau zvonurile foarte in serios, sau Apple chiar pregateste productia sa.

13 COMENTARII

  1. din ce a zis jobs la prezentarea i4 ” designul perfect ” , cred ca asta o sa vedem in urmatoarele 2-3 generatii, incepand de la 4s. Eu personal m’am saturat de el, nu stiu voi…

  2. Daca o sa arate asa urmatorul iphone , parerea mea ca e naspa, eu cel putin nu o sa il cumpar atata timp cat am 4S si intre el si acesta nu mi se pare o schimbare majora de design. Parerea mea ca daca va fii asa, va creste si mai mult Samsungul cu ale lor telefoane.

  3. Da frate, dar nu uita ca samsung iti face telefon la comanda. Spune ce configuratie si ce display vrei si ei il fabrica. Logic ca apple cu un telefon nu va putea oprin invazia celor de la samsung

  4. Un lucru e sigur : daca il lungesc fara sa-l lațeasca o sa fie un semi-flop( inerția vânzărilor uriase de care se bucura Apple isi va spune serios cuvântul) . E urat bățul ala ce sa mai!

  5. Nu stiu daca ati observat dar mulajul asta din poza are inaltimea cam 12,3cm. Iphone 4/4s are 11,5 cm. Deci vor fi diferente mici intre 5 si 4s la inaltime. Si eu il consideram ca e baston dar acum mi-am schimbat opinia . Pe langa asta distanta dintre butonul home si ecran este mai mica decat la iphone 4s . Antenele de sus vad ca sunt asezate la fel ca la iphone 4s(aici ma refer ca antele sunt putin peste difuzor). In concluzie ecranul va fi mult mai inalt deoarece este loc destul crescand si inaltimea telefonului dar nu si latimea ecranului care poate ramane aceeasi ca la 4s sau il vor mai lati foarte putin dar nu pana in margini.

  6. Sa dea Cel de Sus sa arate asa ca in toate pozele cu asa zisele zvonuri , sa îi vad pe toti cum alearga dupa unul pe forumuri si cum vor da o cârca de bani doar sa aibã IPhone5!

  7. Lol, ce tot ziceti ca o sa fie praf, s3-ul vi se pare ca arate bine? In niciun caz, dar daca asa ar fi sa arate iphone 5 tot >S3 la design…

  8. Mie mi se pare ca arata foarte bine si ca este o trecere logica de la 4/4S la acesta. Pastreaza anumite linii “sexy” de design de la aceastea si aduce anumite noutati (cea mai importanta fiind spatele care nu mai este de sticla).

    Parerea mea e ca a pastrat ce era cel mai frumos la 4/4S si anume rama de aluminiu si designe-ul “drept”.

  9. Matrita e realizata de strungarul de la noi de pe strada :))) mai terminati cu aberatiile … Articol de jurnalisti gen cancan…