Apple a fost in centrul a peste 60% dintre cele mai importante procese privind proprietate intelectuala pentru terminale mobile

  Am vorbit astazi despre procesele dintre cei de la Apple si Samsung, insa realitatea este ca Apple a fost in centrul mult mai multor procese deschise in ultimii 2 ani. Conform unui studiu recent, cei de la Apple au fost in centrul a peste 60% dintre cele mai importante procese, deschise in ultimii 2 ani, privind terminale mobile. In diagrama de mai sus aveti prezentate companiile care au acuzat Apple de incalcarea unor brevete de inventie si vorbim despre companii extrem de importante si potente financiar care nu s-au sfiit sa atace una dintre cele mai bogate companii din lume.

In the past two years, the wireless industry has turned into a minefield of patent lawsuits. While dozens of companies have been involved in litigation, Apple has been at the center of about 60 percent of the major mobile cases, according to Kanzatec IP Group, an intellectual-property consulting firm.

  Avand in vedere popularitatea pe care o genereaza procesele intentate companiei Apple, este de asteptat ca in urmatorii ani numarul acestora sa creasca.