Ia unul dintre cele 5 coduri pentru jocul Amazing Alex

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xk7vezL36IU[/youtube]

  V-am spus astazi ca jocul Amazing Alex a fost oficial lansat in App Store si puteti citi mai multe in acel articol. Acum va pun la dispozitie 5 coduri gratuite pentru joc, coduri care sunt utilizabile doar in App Store Romania cu ajutorul butonului Redeem. Codurile sunt disponibile pentru versiunea dedicata iPhone/iPod T0uch-ului.

  1. J44FKEN34FWX
  2. P4TMHHJ6NMWA
  3. MKXPW4H6RXJ4
  4. 9PFFM4WNW3RK
  5. 6HWHTHFM4L3E

Pretul initial:
Nume:
Amazing Alex

0.79

s





Developer: Rovio Entertainme…
Categoria: Games


Descriere: AN AMAZING NEW PHYSICS PUZZLE GAME FROM THE CREATORS OF ANGRY BIRDS!

Meet Amazing Alex! This whiz kid has a boundless imagination and a houseful of fun toys that can turn anything into an adventure!

From cleaning up his room to battling cardboard robots…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.8 Mb


31 COMENTARII

  1. Am stat cu refresh de la fara 10 si am intrat la 3 secunde dupa ce ai postat articolul. Presupun ca ar fi mai indicat ca cei care doresc sa prinda un cod, sa-l introduca in itunes cu metoda copy/paste. Mai castiga 4-5 secunde asa. PS: nu am prins cod, asa ca tocmai am dat 0,79 pe el 🙂

  2. zaone a dat de a tatea ori coduri trebuia sa stiti ca le da pe romania
    @Florin i. vrajeala dc e? ca nu ai apucat tu sa iei cod?trebuia sa te misti repede

  3. Aprob la cele spuse de Ryan. Anuntat concurs. Inscrieri o ora. Se strang 50-60 de insi. Random.org. Mail cu codul. Nu s-ar mai aplica legea junglei. Plus ca iti facem si tie trafic prea mult cu refreshurile. (ce-i drept iti facem si afisari :)))

  4. @ Claudiu: Eu nu vand afisari, nu sunt cancan. Este un concurs deschis, nu avea rost sa fac altul. Am dat codurile cum am crezut eu de cuviinta, am anuntat, cine nu a apucat sa ia, o sa aiba noroc mai mult data viitoare.

  5. @Zaone – sper ca nu m-ai inteles gresit. Nu am fost ironic. A fost doar o gluma. Raman la parerea ca un mini-concurs ar fi cel mai indicat.

  6. adevarat… a crescut euro…s-au scumpit toate..de la benzina pana la aplicatii pt iPhone :)))
    ce draq.. 0.79 * ~4.55 = ~3.6 lei (cat o cartela de metrou de 2 calatorii :)) )