In-Appstore.com – un hacker din Rusia a dezvoltat un sistem de piratare a in-app purchase-urilor care functioneaza fara jailbreak(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iSuo4xEucqE&[/youtube]

  Stiti cu totii ca exista deja website-uri care va permit sa instalati aplicatii piratate pe iDevice-uri, chiar si daca nu aveti jailbreak facut terminalului, iar daca aveti deja jailbreak facut, atunci folosind tweak-uri din Cydia puteti sparge sistemul de in-app purchase-uri al celor de la Apple. Pe langa optiunile disponibile in Cydia, un rus a facut un alt sistem numit In-Appstore.com care are la baza un server proxy la care trebuie sa va conectati prin instalarea unui certificat si schimbarea DNS-ului iDevice-ului vostru, iar dupa ce faceti acest lucru aveti acces la serverul lui din care puteti cumpara orice din aproape oricare aplicatii din App Store.

This is demo of in-app proxy. This project allows you to buy in-app content for free. Why you must to pay for content, already included in purchased app? I think, you must not.

Key features:
requires no jailbreak
iOS version independent
setup in 3 steps
allows you to buy something on protected apps (not all for now)

  Partea mai interesanta este ca sistemul nu are nevoie de jailbreak, deci totul functioneaza prin internet si poate fi utilizat pe iOS 3.0 – iOS 6.0. Deocamdata sistemul este gratuit, NU va recomand sa il utilizati si cred ca in foarte scurt timp Apple va gasi o metoda de a il bloca definitiv.

UPDATE: Iata riscurile la care va supuneti cand utilizati acest sistem.