New York Times confirma lansarea tabletei iPad Mini

  Zilele trecute Google a lansat oficial tableta Nexus 7 in SUA si desigur ca cei de la Apple nu puteau lasa lucrurile linistite asa ca au aruncat pe piata zvonuri despre lansarea tabletei iPad Mini. Cei de la New York Times au intrat in atentia celor de la Apple, compania spunandu-le ca tableta ar urma sa fie lansata anul acesta, ar urma sa aiba un ecran de 7.85 inch si ar urma sa coste mai putin decat cea mai ieftina versiune a iPad 3. Din pacate nu s-a specificat clar si un pret, insa probabil tableta se va situa intre iPod Touch si iPad 2-ul care costa 399$.

The company is developing a new tablet with a 7.85-inch screen that is likely to sell for significantly less than the latest $499 iPad, with its 9.7-inch display, according to several people with knowledge of the project who declined to be named discussing confidential plans. The product is expected to be announced this year.

  Cei de la New York Times nu au adus ceva nou in discutie, deci tot ceea ce s-a prezentat pana acum despre iPad Mini ramane sa fie demonstrat in toamna.

2 COMENTARII

  1. Este destul de posibil, dat fiind faptul ca Steve Jobs nu mai e in viata, ca Apple sa scoata produse putin diferite fata de ce exista in prezent, incalcand traditia companiei. La fel cred ca va iesi si iPhone cu un ecran mai alungit, numai ca nu cred ca va fi 640 x 1136, cum de fapt s-a calculat doar matematic, lungind aspectul la 16:9, ci 720 x 1280 px cu diagonala de 4-4,03″ si o densitate de circa 360ppi.