Iata cateva imagini noi cu Ashton Kutcher interpretand rolul lui Steve Jobs in filmul jOBS

  De cateva saptamani de zile se filmeaza pelicula jOBS care il are in prim plan pe actorul Ashton Kutcher deoarece acesta interpreteaza rolul lui Steve Jobs in filmul care ne va prezenta o parte din viata celebrului CEO al Apple. Scena din aceste poze se desfasoara intr-o universitate din Los Angeles, iar acolo il vedem pe Kutcher si actorul care il interpreteaza pe celebrul Steve Wozniak. Pelicula va urmari viata lui Steve Jobspana la revenirea sa in cadrul Apple, dar nu se va aventura in anii 2000 cand iPod-ul si iDevice-urile au aparut pe piata.

5 COMENTARII

  1. nu inteleg

    de ce nu il ia de la inceputuri pana la moartea lui… daca tot se apuca de ceva sa-l faca cum treubie
    asta o data, si pe de alta parte nu prea mi se pare asa potrivit ashton asta pentru rolul pe care-l are dar… ce stiu eu?!

  2. daca tu nu poti sa treci peste faptul ca era idiotu` din that 70’s show sau cel care i-a luat locul lui charlie in 2 and a half men e problema ta 😛 ideea e ca seamana cu steve restul e actorie

  3. Te contrazici sau e altul!? Bogdan?!  Probabil lasa loc pentru viitor pt o noua parte ca si alte filme cand lasa loc pt o noua parte . In plus cred ca e destul d egreu sa cuprinzi toata viata.

  4. Nu fac pentru ca probabil nu au drepturile de autor. Cei de la SONY (parca) au drept de autor sa faca film dupa biografia lui Isaacson.