iPhone 4, unlock-ul pentru baseband-urile 04.11.08 si 04.12.01 – probleme, solutii si o asteptare prea lunga

  Pentru ca in ultima vreme tot mai multa lume ma intreba cum poate decoda iPhone 4 cu baseband 04.11.08 si 04.12.01, scriu acest articol pentru a va explica situatia de acum si a va face o recomandare pentru viitor. In momentul de fata nu existavreunun fel de de solutie de decodare pentru aceste baseband-uri si nu se intrevete lansarea vreunei solutii de unlock pentru ele. Dev Team a lasat deoparte dezvoltarea solutiilor de unlock, cei de la ApplenBerry nu pot dezvolta cartele pentru aceste baseband-uri si avand in vedere ca iOS 6 va fi lansat in toamna, exista sanse infime ca o solutie de unlock sa apara in aceasta vara.

  iOS 6 va aduce nou baseband-uri pentru iPhone 4, deci lansarea unei solutii de unlock acum ar fi inoportuna si nimeni nu se va grabi sa o dezvolte. Chiar si asa, asta nu inseamna ca dupa lansarea iOS 6 vom avea o solutie de unlock disponibila pentru iPhone 4, de aceea va recomand cu caldura sa va decodati permanent iPhone-ul si sa scapati de problema. In momentul de fata se intrevede o asteptare de cel putin 3 luni de zile pana la o posibila lansare a unei solutii de unlock pentru iPhone 4, insa nimeni nu a anuntat ca ar fi in proces de dezvoltare a ei, deci asteptarea ar putea fi in zadar.

  Eu va recomand sa va decodati permanent terminalul pentru ca alta solutie de a decoda acele baseband-uri nu pare sa existe acum sau in viitorul apropiat. Aici puteti afla gratuit in ce retea este codat iPhone-ul vostru.