Apple nu va fi obligata sa publice pe website-ul sau un anunt care sa confirme ca Samsung nu i-a copiat produsele

  Saptamana trecuta un judecator britanic le-a dat castig de cauza celor de la Samsung intr-un proces intentat de catre Apple si obliga compania americana sa publice pe website-ului sau din Marea Britanie si in cateva ziare locale materiale publicitare prin care sa anunte ca Samsung nu i-a copiat design-ul produselor. Apple a atacat aceasta decizie a judecatorului britanic si desigur ca a reusit sa obtina o amanare a executarii ei, dar asta nu inseamna ca Apple va “scapa” de obligata de a publica acele materiale promotionale in viitor.

Apple Inc. won’t immediately have to publish a notice on its U.K. website that Samsung Electronics Co. didn’t copy its iPad tablet, a London court ruled today.

Apple was ordered earlier this month to put a note on its U.K. site and buy advertisements in British newspapers to alert customers to a court ruling that Samsung hadn’t copied the iPad’s design. Cupertino, California-based Apple appealed saying it didn’t want to advertise for its rival. The order is stayed until its appeal against the ruling is heard in October.

  Apelul formulat de Apple impotriva deciziei judecatorului va fi judecat in toamna acestui an, iar daca instanta de apel va decide ca hotararea este corecta, atunci Apple nu are de ales si va fi nevoita sa publice materialele.