Google Earth 7.0 este disponibil in App Store, aduce noul modul de harti 3D

  V-am spus acum cateva zeci de minute ca Google urmeaza sa lanseze o noua versiune a Google Earth care va oferi harti 3D pentru utilizatori si aplicatia este acum disponibila in App Store. Noul modul de harti 3D acopera doar orase din afara Romaniei si poate fi utilizat numai pe iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3, iar mai jos aveti changelog-ul aplicatiei :

  • Tour guide: Explore places you never thought to search for with new tours of your favorite cities, historic landmarks and natural wonders.
  • 3D imagery: Take flight above entire cities in 3D. Get started with Los Angeles, Boston, San Francisco, Geneva or Rome and look for new additions in the coming weeks. Available for iPhone 4S and iPad 2 or later.

  Google Earth pentru iOS nu este disponibila in App Store Romania, dar o puteti descarca din App Store SUA urmand acest link.

17 COMENTARII

  1. @Mircea Ciobotaru: Se intampla la toata lumea.
    Normal ca nu puteti accesa link-ul, ati citit ce am scris eu in articol despre disponibilitatea aplicatiei?

  2. Hmm ,Google maps varianta satelit arata podul de la Grozavesti in constructie desi a trecut mai mult de 1an de cand s-a inaugurat.Asa ca nici Google nu se grabeste sa actualizeze ,cel putin pt Romania

  3. Este interesant dar mie personal mi se incarca greu.Dupa ce s-a incarcat imaginea si incep sa rotesc harta tot la fel merge greu si trebuie sa astept pina se incarca.Sa fie oare din cauza internetului?

  4. Da ce dracu,3d maps or iOS 6 nu e,3d pe google earth nu e,ce naiba,e prea slab iPhone 4 acuma,cum folosesc 3d la google earth pe ip 4,origins sa-mi dea idei.

  5. Instalata si stearsa. Nu imi ofera nimic in plus fata de ce ofera Maps in modul satelit. Eu astept un turn by turn cu niste harti offline. Atunci pot sa zic ca Apple sau mai stiu eu cine au adus ceva nou pe idevice-uri.

  6. Atunci, cum poti folosi functia gift card pt a crea un cont in US?
    Sau mai bine zis, eu pot sa-mi fac un cont pe US App Store?

  7. M1ky007. Da si un search pe google asa mi-am facut si eu gasesti cate tutoriale iar contului nu iti trebuie card nici de romania nici de america