iPhone 5 – un posibil model real este prezentat in poze cu design-ul final

  In imaginea de mai sus avem ceea ce pare a fi un iPhone 5 sustras dintr-o fabrica a partenerilor Apple si prezentat lumii intregi. In partea stanga se pare ca avem un dispozitiv aparent real care pare sa semene cu prototipurile prezentate pana acum, el avand un port conector de 19 pini, doua grilaje pentru difuzor/microfon dar si un port audio langa ele. Spre deosebire de imaginile aparute pana acum, portul audio este amplasat in partea stanga a portului de 19 pini si nu in partea dreapta, deci informatiile sunt cat se poate de confuze in momentul de fata.

  Totul ar putea fi doar un model de plastic cu o imagine lipita in dreptul ecranului de 4 inch, insa poate vedem pentru prima oara design-ul final al iPhone 5.

UPDATE: Iata mai multe imagini cu dispozitivul care pare a fi fals.

27 COMENTARII

  1. Noul iPhone va avea un design complet diferit de 4/4s. Anul trecut am crezut zvonurile alea cu iphone5 si design-ul pe care il prezentau toti, dar anul asta nu mai cred prostiile astea.

  2. nu inteleg ce e urat la el, e doar un 4/4S cu ecran putin mai mare si mici schimbari in partea de jos. Pozele sunt de calitate proasta, ia sa le vedeti in HD cum va curg ochii dupa el.

    Nu zic ca asta ar fi versiunea finala sau ca ar merita cumparat, dar cum sa zici ca e urat cand e la fel ca 4?

  3. se vede clar la cum luceste,si reflectia.Uitati-va foarte foarte concentrat la ecran…salvati poza si dati zoom la ea.Este o macheta facuta din carton.

  4. @zaone ..la piesele aparute initial si in filmuletul ala de acum cateva luni portul audio e tot in partea stanga a mufei dock … Cei care au facut randarile ulterioare l-au inversat . Eu zic ca ceea ce vedem mai sus e un mockup al noului iphone .
    Offtopic ..a mai patit cineva sa-i apara pete portocalii pe ecranul de la iphone 4 ..eu m-am trezit cu una in coltul din stanga sus acum cateva zile .. Stiu ca era o problema comuna la 2g dar la 4 nu am vazut-o pana acum .

  5. nu cred ca apple vor scoate prea maritul si laudatul iphone 5 , ca 4 doar mai lung si mai lat. diferenta cu conectorul si difuzoarele e aproape de neluat in calcul dupa parerea mea. cel mai probabil va fi destul de diferit fata de precedentele

  6. E posibil sa fi fost o versiune in teste cu forma asa alungita dar sigur nu va fi lansat asa avand in vedere ca posesorii de I4/4s au spus in mare masura ( printre ei si eu) ca nu este ceea ce se asteapta de viitorul I5. Un pic mai lat nu doar lungit e ceea ce vor 70-80% dintre posesorii de i4/4s.

  7. Ia uitati-va asa putin la ecranul telefonului,nu vi se pare nimic ciudat?Mai precis la logo-ul bateriei,telefonul nu este la incarcat dar logoul arata ca se incarca,oare cum vine asta:),nu cumva este o poza facuta fara cap si lipita acolo!!!!

  8. Revin cu un comentariu dupa ce am mai analizat poza umpic…uitati-va la baterie…APARE UN TRAZNET ! si el nici nu este la incarcat. O data,de 2 ori…FAKE ! ca la licitatie !:D

  9. Sigur nu este iphone 5 nu are cum sa ramana la acelasi model cu 4 trebuie sa ne asteptam la un alt model daca asta este modelul nu cred ca o sa fie bine vandut o sa fie o mate dezamagire pentru multi.

  10. Telefonul nu este pus la incarcat, dar in dreapta sus, apare ca si cum ar fi la incarcat, sau asa vad eu… deci este un FAKE ordinar!!!

  11. Eu nu pot intelege de ce dracu vor toti ecran mai mare la un telefon. Nu as cumpara nici sa fie la sfert de pret vreun Sasmsung de ala cu ecran imens.Daca vreau ecran mai mare imi cumpar tableta.Cred ca e foarte prost abordat segmentul piata de catre cei ce fac telefoane cu ecran imens.
    Pentru mine si foarte multi telefonul inseamna mobilitate si ergonomie..trebuie sa-l pot utiliza comod si repede cu o singura mana …trebuie sa-mi incapa in buzunar fara sa ma deranjeze.Ecranul la 4S-ul pe care-l am momentan e excelent asa.Personal o sa cumpar noul iphone imediat ce apare DOAR daca lasa ecranul asa cum este.Daca lungesc sau latesc telefonul nu o sa-l mai cumpar deoarece devine incomod si ergonomia are de suferit.
    Chiar nu-i inteleg pe cei care vor ecran mare la telefon.Exista tablete oameni buni care se refera cu totul la alt segment de piata.Telefonul e telefon.