Sondaj: Vei achizitiona noul iPhone 5 cu actualul design?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AyOqeDfJueM[/youtube]

  iPhone 5, desi deocamdata doar in stadiul de prototip,  a fost prezentat deja de catre asiatici si exista sanse foarte mari ca tot ceea ce vedem acum sa fie disponibil in 21 spetembrie in magazinele Apple si nu numai. Foarte multa lume critica acum design-ul dispozitivului, insa aceleasi persoane vor fi dispuse sa il achizitioneze fara niciun fel de regret atunci cand Apple il va prezenta si va fi disponibil pe website-ul companiei. Desigur ca pana la prezentarea oficiala veti gasi diverse motive mai mult sau mai putin serioase pentru a nega o achizitie, insa stim cu totii ca atunci cand il vedeti in conferinta de prezentare sau atunci cand il tineti in mana va veti schimba parerea.

  Consider ca design-ul acesta este foarte apropiat de cel final, daca nu este chiar cel final, pentru ca nu vedem schimbari majore, exagerate, in design-ul carcasei, implementarea ecranului de 4 inch este credibila, mutarea portului audio este logica si nu este noua, implementarea portului de 19 pini trebuia facuta de mult si schimbarea carcasei era necesara. Ceea ce vedem in clip intra in liniile normale ale unui produs Apple care nu se schimba extrem de mult fata de generatia anterioara si asta ma face sa cred ca acele componente sunt reale si sunt, in proportie de 70%, ale noului iPhone.


36 COMENTARII

  1. Zaone, poti face un post mai tarziu sau zilele astea cu sondajul asta, sa stim si noi cati oameni au votat. Ar fi intetesant. Spor la treaba

  2. Ca aspect , se putea si mai bine , iar la interior cred ca o sa fie cu MULT PESTE orice tel.aparut pana in momentul lansării . Oricum îl voi cumpăra.

  3. daca ar fii sa dau raspuns doar tinand cont de design raspunsul ar fii da… dar cum deja detin un iphone 4 care are acelasi design, astept sa vad ce are in interior.

  4. din ce ai enumerat tu acolo doar pt ecran l-as achizitiona… restul e neinteresant
    astept sa vad review-uri, teste, sa vad eventualele probleme etc
    abia apoi m-as arunca sa achizitionez unul, in nici un caz inainte, cum cred ca ar trebui sa faca toti… dar stim cum sta in realitate treaba si de ce isi iau unii iphone pe aici, iar apple nu poate decat sa fie fericita ca exista astfel de specimene =))

  5. Doar ce mi am luat de o saptamana 4s asa ca raman la ce am.sigur urm iphone o sa iasa cu niscaiva bug uri sau probleme si pana se rezolva o sa dureze ceva. Sper pentru cei cr il vor achizitiona sa nu aibe prob cu el.

  6. @Roland: Da, probabil va avea “numai” dual-core, dar ce conteaza? iPhone 4S cu dual-core la 800 MHz face totul la fel de rapid precum One X sau S3 cu quad-core, chiar nu e nevoie de procesor cu 4 nuclee la iPhone decat daca esti o persoana care se lauda cu specificatii care nu isi au rostul. Este in schimb nevoie de 1 GB RAM, eventual sa fie si mai rapid.

  7. Sper sa fie 1 GB RAM si un model cu 2 GB RAM as dorii eu… Cat de alte functii cel mai mult depinde de iOS si dupa de partea hardware si macar un procesor chiar daca e el dual core dar sa aiva > 1,2 Ghz…

  8. eu il iau indiferent de cum e designul, am facut salturi de la 1 la 4 si acum va fi 5-ul.
    cu siguranta ce e in interior va fi ceea ce ne asteptam cu totii.

  9. Zaone .. ma faci sa rad GS2 sterge pe jos cu 4s si gs3 nu mai vorbesc si in continuare zici ca android e slow e 2012 trezestete android nu mai e ce a fost odata .. insa ios e acelasi de 6 ani

  10. @Anonymous: Am mai avut discutia asta cu stersul pe jos care e invers. Bucatile alea de plastic prost sunt cum sunt, hai sa nu o luam de la capat, le-am testat, am vazut cum merg, nu ma faci pe mine sa ma rezgandesc, diferentele sunt MINIME desi hardware-ul ar trebui sa dea altceva de inteles. Si te rog, nu mai duce discutia in derizoriu, nu are rost, am inteles opinia ta.

  11. Am vrut sa renunt la iPhone pentru ca au toti!
    Vroiam ceva mai altfel. Cum urasc Samsung care sunt niste gunoaie am zis sa imi iau one x!
    Lam tinut de seara de la 16 pana a 2-a zi la 10 dimineatza! Bine la ora 1-2 noapte m-am hotarat ca nu e de mine!
    Cand aud prostii fanatici cu samsung etc ma apuca dracii!
    Da orice android se misca mai ptost!
    Da one x, galaxy s3 si altele probabil au display chiar mai placut ca iphne DAR sunt greu de folosit pe post de telefon!
    Dar se misca mai PROST!
    PS. Mi-au trecut prin mana mult peste 10.000 telefoane deci am un pic de experienta! Poate peste 50.000 dar zic sa nu exagez ;))

  12. @Mascka : lol frate…omu sa referit la 50.000 de telefoane, nu la 50.000 de tipuri de telefoane.
    E usor sa critici fara sa gandesti…

  13. Luand in considerare valoarea financiara de care dispune aceasta companie, pot sa zic ca m-as astepta la mai mult decat un design asemanator iphone 4 putin alungit si cateva modificari minore la hardware, detin cateva produse apple si ma pot numii chiar “apple fan”, dar sunt de parere ca forteaza nota vis a vis de marketing si au senzatia ca pot scoate orice si vinde, si poate ca le merge (momentan) dar eu raman la impresia ca iphone 5 va fi un esec. Sincer spun, ca mi-as dorii sa ma insel.

  14. Voi nu cred ca aveti notiunea cifrelor sincer. Macar intelegeti ce inseamna sa iti treaca 50.000 de telefoane prin mana?
    Poate doar sa lucrezi pe o linie de asamblare a unei fabrici de telefoane sa ai ocazia sa atingi atatea telefoane. Dupa parerea mea sunt doar fabulatii specific romanesti. In fine.
    Si cu ce folos iti trec atatea telefoane prin mana daca nu ai cunostinte avansate si corecte legate de functionarea si constructia lor atat hardware cat si software.
    Majoritatea nu cred ca intelegem (inclusiv eu) pe deplin notiunea de smarphone sau chiar de telefon. Pe langa un design, aspect, calitate, performante un asemenea aparat cuprinde munca inginerilor care trebuie sa gandeasca procesul de fabricatie, costurile de productie, fiabilitate si multe alte aspecte. Noi judecam doar din prisma utilizatorului final si al experientei de utilizare, nu in ultimul rand al subiectivitatii:D

  15. @Vally, chiar daca ai tinut in mana si un milion de telefoane, asta nu inseamna ca esti geniu in a le caracteriza! Am un prieten care munceste de 4 ani in Portugalia si imi povesteste cum e pea acolo, iar cand il contrazic, imi explica ca nu am de unde sa stiu, ca el chiar vede, sta acolo! Deci faptul ca am luat locul 1 la geografie pe tara nu inseamna nimic, la fel ca multiplele surse si organizatii de la care preiau date la greu, numai faptul ca el a vazut cativa portughezi!

  16. Nu ma intereseaza prin cate au trecut inginerii si la cate trebuie sa se gandeasca firma….in momentul in care platesc 800 de euro pe un telefon…ma astept sa fie cat se poate se smart si imi permit sa fiu cat se poate de subiectiv. La urma urmei sant consumator… iar firma traieste atat timp cat “eu” cumpar…asa ca e treaba lor sa le treaca 1 miliard de telefoane prin mana si sa asude pana le iese smartphone-ul pe care eu voi da o caruta de bani !!! Cat priveste posibilul model prezentat mai sus….degeaba dam cu presupusul si facem threat-uri pe tema asta…apple poate surprinde !!

  17. 50.000 (telefoane) / 365 (zile=un an) = 137 ani- asta daca in fiecare zi ai avut un alt telefon in mana -sigur nu ai 137 de ani dupa afirmatia pe care ai facut-o, daca ai, inseamna ca ai inceput sa te ramolesti 🙂
    50.000/365*4(patru posibili prieteni(ai lui Valy) care in fiecare zi si-au schimbat telefonul si tu(Valy) le-ai probat) = 34 ani- sigur nu ai 34 de ani dupa TAMPENIA care ai spus-o
    cand am facut calculele astea m-am gandit ca tu ai avut in mana in fiecare zi un telefon de la varsta de o zi :)) asta ca sa scot in evidenta ce bazaconie ai putut sa zici……daca ne spui acum ca ai si 14 ani e clara treaba…..bazaconia se dubleaza

  18. Nu il voi achizitiona.ptr un ecran mai mare mi-am luat noul ipad si am si 4s-ul ….am si ecran mare si telefon.nu va egala iphone 5 ceea ce am acum asa ca…. I dont care;) sa nu mai vb de soft….. Toate vor avea update la ios 6. Cum face samsung te mai atrage sa iti iei un sgs3 ca are alt soft fata de telu precedent sgs2 sgs1 care nu isi vor mai face update la soft,parca te obliga mereu sa iti iei ceva nou dar in cazul apple si 3gs va avea ios6 :p plus ca are acelasi design ca 4s.cateodata tind sa cred ca la design nu È™e pricep.softul e de ei , cum se zice.parerea mea

  19. Nu va fi o dezamagire,va fi un produs care o sa surprinda…in primul rand prin design…Apple are fix mentalitatea Bmw,cunoscatorii stiu ce zic…ps:nu cred nici in ruptul capului ca asta o sa fie spatele Iphone-ul si timpul o sa o adevereasca…firma Apple are niste genii care sunt platiti sa surprinda,sa poata sa iti ia cat mai multi bani cu costuri cat mai mici…nu vinde iPhonuri,vinde vise materializate…care are un minim de educatie intelege ce spun.