iPhone 5 incepe sa fie testat de catre angajatii Apple, va fi lansat in septembrie in ciuda problemelor privind lipsa componentelor

  Cu doar o luna inainte de zvonita prezentare a iPhone 5 in cadrul unei conferinte Apple, terminalul a aparut deja in logurile unui server conform TechCrunch. Din pacate nu ni se spune unde anume a fost descoperita prezenta terminalului, insa cei de la TechCrunch spun ca iPhone 5.2 este denumirea dispozitiviul regasit si acesta este iPhone-ul pe care Apple urmeaz sa il lanseze in toamna. Actualul iPhone 4S este denumit iPhone 4.1 in firmware-urile pentru iOS, deci iPhone 5.2 este fara discutie versiunea imediat urmatoare a acestui dispozitiv. Daca iPhone 5.2 a aparut deja in serverele cuiva, atunci se pare ca oamenii celor de la Apple incep sa testeze dispozitivul in lumea reala si in curand vom avea noi informatii legate de existenta sa.

  In alta ordine de idei va spun ca din zvonuri am aflat faptul ca Apple ar avea probleme in a produce indeajuns de multe componente pentru iPhone 5, insa asta nu pare sa fi oprit compania din a pregati lansarea dispozitivului. Desi partenerii Apple nu pot produce indeajuns de multe ecrane produse folosind tehnologia in-cell, Apple nu doreste sa amane lansarea terminalului, iar asta va genera cozi lungi in fata magazinelor Apple si timpi de asteptare foarte mari in cazul comenzilor. iPhone 5 va fi disponibil in doar doua versiuni: una alba si una neagra, iar partile superioara/inferioara a carcasei ar putea fi produse folosind Gorilla Glass, rolul lor fiind de a disipa caldura si de a imbunatati receptia.