Apple se “dezbraca” de secrete si devine foarte vulnerabila in fata competitorilor

  In ultimele saptamani Apple a fost implicata intr-un proces foarte important cu compania Samsung si din pacate a fost nevoita sa dezvaluie foarte multe secrete in fata asiaticilor. Deocamdata Apple a prezentat imagini ale vechilor prototipuri ale iPhone-urilor si tabletei iPad, informatii despre modul in care a inceput compania sa dezvolte iDevice-urile, informatii despre strategiile sale de marketing si nu numai. Apple a furnizat lumii intregi informatii foarte importante despre modulin care ea face business, dar si indicii cu privire la produsele pe care urmeaza sa le lanseze, iar acest lucru se va dovedi a fi extrem de periculos in viitor.

  Cei de la Samsung au dorit sa afle aceste lucruri si nu le puteau obtine decat prin intermediul acestor procese, iar pentru Apple problema este extrem de mare. Desi au fost publicate diverse carti in care fosti angajati au detaliat modul in care functioneaza anumite aspecte ale companiei, acum membri din conducerea Apple si oameni important vorbesc in fata instantei despre tot ceea ce se petrece in spatele usilor inchise. Desi Apple incearca sa nu divulge prea multe informatii, avocatii Samsung s-au dovedit a fi foarte insistenti si cu ajutorul judecatoarei care prezideaza cazul au reusit sa afle o buna parte dintre informatiile de care aveau nevoie.

  In saptamanile urmatoare vom afla si mai multe lucruri despre Apple si modul sau de functionare, insa raul care se face acum va fi resimtit pe Apple abia peste cativa ani de zile, dupa ce alte companii vor prelua o parte din modul sau de lucru sivor deveni mult mai bune.