P0sixninja sustine ca nu a vandut un bootrom exploit al iOS si ca cel detinut de el nu putea fi transfomat intr-o solutie de jailbreak

  Saptamana trecuta v-am spus ca p0sixninja a decis sa paraseasca Chronic Dev Team, dar si ca el a fost acuzat ca a vandut un bootrom exploit al iOS catre un inginer al companiei Apple. Acum p0sixninja sustine ca exploit-ul detinut de catre el nu a fost vandut cuiva, dar si ca el nu putea fi transformat intr-o solutie de jailbreak publica, principalul sau rol fiind de a obtine cheile de decriptare a firmware-urilor iOS si de a obtine informatii despre bootrom-ul procesoarelor A5/A5x.  Acest exploit detinut de catre posixninja este unul pentru bootrom, deci este extrem de important, insa daca este sa ii dam lui crezare, atunci chiar daca l-ar fi vandut tot nu ar fi contat.

  Acum nu vom sti vreodata cata dreptate are p0sixninja, insa stim sigur ca el nu va mai participa la dezvoltarea vreunei solutii de jailbreak pentru iOS si aceasta realitate nu este chiar atat de fericita.

3 COMENTARII

  1. si daca l-ar fi vandut nu vad care ar fi problema,pana la urma e munca omului si eu l-as fi vandut daca as fi avut exploitul asta, de ce sa-l dau pe gratis ?