80% dintre americani ar trece cu vederea iPad Mini in favoarea iPhone 5

  Se speculeaza ca iPhone 5 si iPad Mini urmeaza sa fie prezentate in data de 12 septembrie a acestui an asa ca pe americani se fac diverse studii pentru a afla care sunt tendintele de achizitie ale americanilor. Un recent studiu facut de un website de ecommerce demonstreaza ca 80% dintre americani sunt dispusi sa treaca cu vederea iPad Mini daca iPhone 5 va fi lansat pe piata in aceeasi perioada cu noua tableta. Majoritatea celor care ar cumpara iPhone 5 detin deja un iPhone si considera ca tableta iPad Mini ar fi inutila deoarece ei ar folosi iPhone-ul mai des.

That’s what might happen to the iPad mini if it does indeed launch alongside the sixth-generation iPhone. According to a survey of 1,873 Americans conducted by CouponCodes4u.com, 78% of people said that they are likely to leave the iPad mini and pick up the new iPhone instead. 77% of those people said that already owned an iPhone already. When asked why the iPhone would be their preferred choice, 46% of people said the iPad mini was “pointless,” while 39% said that they would simply use the new iPhone more. 52% of those who said they would prefer the iPad mini over the new iPhone already owned an iPad. 69% of them said that the reason for their decision was that the new iPhone wouldn’t be all that different to the iPhone 4S. Interestingly, 41% of respondents said that Apple should follow the current “mini tablet” trend, and that it shouldn’t release an iPad mini at all.

  Mai important decat atat, majoritatea sustin ca decizia de a achizitiona iPhone 5 are la baza si faptul ca terminalul nu va fi chiar atat de diferit de iPhone 4S in ceea ce priveste design-ul. Informatiile sunt contradictorii cu cele din sondajul facut de catre mine, insa poate ca dupa lansara iPhone 5 lucrurile se vor linisti si vom sti mai clar care sunt preferintele consumatorilor.

6 COMENTARII

  1. Sincer …ma bate tare gandu sa imi cumpar un macbook air …sau ma rog si pro …..dar avand in vedere ca ai un iphone nu prea vad unde e farmecul sa iti cumperi si tabelta ca daca stai sa te gandesti poti sa faci exact acceleasi lucruri care le faci si cu iphone ….si iphone-ul are avantajul ca iti intra in buzunar…..deci probabil nici daca m-as scalda in bani nu prea vad rostul ipad-ului deocamdata.

  2. Ai sa vezi rostul cand o sa il cumperi. Chiar daca arata ca un iPhone mai mare in realitate lucrurile nu sunt chiar asa. Incearca sa citesti o carte pe iPhone si apoi incearca pe un iPad. Repeta exercitiul cu presa scrisa sau cu o editare de documente; poate si cu un film si apoi mai discutam.

  3. @Rosu Mircea: sincer, nici eu nu i-am vazut rostul, dar eu cel tarziu o data la 2 saptamani sunt plecat din localitate pentru studii. petru o zi, sau doua nu imi este 100% necesar mabook-ul si imi este incomod atunci cand nu am un suport pe care sa il tin. Mi-ar fi mult mai comod cu un iPad, pentru ca dupa o noapte de calatorit cu trenul sau cu masina, este destul de obositor sa citesti de pe ecranul iPhone-ului. Motiv pentru care intentionez sa imi iau noul iPad.

  4. Asa as spune si eu ca nu ii mai vad rostul unui iPad dacă nu as avea posibilitatea sa il achiziționez 🙂 in fine … Nu mă mai mira nmk .. Toată prostimea a ajuns sa aibă un produs apple doar așa … Sa fie si ei in rândul lumii

  5. Cei care nu vad rostul incercati sa luati in probe cateva zile un ipad si mai vorbim, daca iti place mult iphone ul nu o sa te mai dezlipesti de ipad cu iphoneul in buzunar.