Design-ul iPhone 5 este important pentru majoritatea dintre voi

  Acum o saptamana de zile am pornit acest sondaj in care va intrebam daca ati fi dispusi sa achizitionati iPhone 5 daca va avea un design precum cel din imaginile carcaselor obtinute de la partenerii Apple. 1,285 de voturi mai tarziu avem rezultatul final in imaginea de mai sus si el demonstreaza ca pana nu aveti un iPhone 5 in mana nu va puteti convinge daca el merita cumparat sau nu. 37.74% dintre voi spun ca vor cumpara terminalul cu actualul design, 36.96% spuneti ca veti lua o decizie in legatura cu achizitia abia dupa prezentare si restul nu sunt multumiti de actualul design.

  Practic mai bine de jumatate dintre voturi pun in discutie design-ul si doar o treime il sustin, dar prezentarea oficiala si testarea dispozitivului vor schimba cu siguranta multe pareri.

11 COMENTARII

  1. Conteaza foarte mult designul,daca este viitorul iphone cel prezentat prin imagini nu cred ca o sa il detin,vreau un design schimbat ,poate mai radical,partea neplacuta pt mine este si faptul ca il lungesc ,fara sa-l lateasca..sper sa fie ceva care sa merite si sa ma faca sa il iau acasa

  2. Eu unul cred ca se va vinde ‘ca painea calda’ precum si celelalte modele Apple…ce Samsung a facut ceva schimbator la design la Galaxy S 1,2,3 ?…nu sunt la fel ca si desing doar interior este schimbat

  3. Nu trebuie sa ne uitam la exterior atat ci la interior ! Nu exista de moment ceva iesit recent care sa rupa gura targului ceva spectacular !

  4. Poate sa se vanda cat toate modelele la un loc..daca nu are design diferit nu il cumpar si punc. Nu ma intereseaza partea hardware mai deloc, nu am nevoie de 4,6 nuclee si nici n giga ram..nu vrea sa fie confundat cu alt model si nu vreau sa dau iar bani multi doar pt ca mai am un cm de ecran in plus..

  5. @Mascka: i-ati fratica un Samsung Note ca sa se vada de la coltul strazii ca tu esti cel mai tare, lasa aifoanele pentru altii.

  6. Gigel..stiu ce vreau nu mai imi sugera tu. Eu imi spuneam parerea de tel nu de ce iti trebuie tie, iti sugerez sa procedezi la fel

  7. numai faptul ca a zis “nu vreau sa fie confundat cu un alt model” spune tot deci omul isi cumpara telefon doar ca sa se laude cu el. e ok, fiecare face ce vrea.. dar de ce trebuie sa stie toti lucrul asta?