Lenovo Thinkpad 2 – o noua tableta Windows 8(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5ePwDi8bHc[/youtube]

  Piata tabletelor care vor rula Windows 8 incepe sa se anime pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala a sistemului de operare dezvoltat de catre Microsoft. Astazi va vorbesc despre un produs al celor de la Lenovo, produs care se numeste ThinkPad 2 si este un urmas al mai putin celebrei tablete ThinkPad care din pacate nu a reusit sa atraga chiar atat de multi consumatori. Tableta Lenovo ThinkPad 2 are un ecran IPS de 10.1 inch cu rezolutie 1366×768, are un procesor din seria Intel Atom, are o grosime de doar 9.8 mm, este compatibila cu retelele 4G LTE, o camera principala de 8 megapixeli si una frontala de 2 megapixeli, si o autonomie de 10 ore.

  Din punct de vedere al specificatiilor tableta nu uimeste, insa ea va rula Windows 8 Pro care va permite utilizatorilor sa o tranforme intr-un adevarat laptop cu ecran tactil. Acest gen de tablete vor concura cu celebra Microsoft Surface pe care compania din Redmond o va aduce pe piata in toamna acestui an si tableta Lenovo va fi disponibila tot in luna octombrie cand Windows 8 va iesi pe piata. Deocamdata tabletele acestea se anunta a fi interesante, nu se stie daca vor putea convinge multi utilizatori sa uite de iPad sau alte tablete Android, insa eu sper sa o faca.

7 COMENTARII

  1. Surface nu concureaza direct cu ceilalti. Este nevoie de Surface pe piata pt a face cunoscut acest fenomen. Ceva de genul cand Apple au lansat iPad, toata lumea vroia o tableta.