WS Wallpaper iti da posibilitatea de a folosi wallpaper-uri panoramice in iOS

  WS Wallpaper, sau wide screen wallpaper, este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar c ajutorul sau putem folosi wallpaper-uri panoramice in iOS. Dezvoltatorul tweak-ul scrie in descrierea creatiei sale ca putem utiliza wallpaper-uri informat 4:3 cu iDevice-urile noastre, iar asta inseamna ca atunci cand facem trecerea de la o aplicatie la alta, vom face si scroll prin wallpaper-ul afisat in background. Functionalitatea este asemanatoare cu cea oferita de terminalele Android, aplicatia avand un meniu de setari unde putem alege dimensiunea imaginilor si portiunea care este afisata in Springboard.

The widescreen wallpaper software is a ios device wallpaper enhancement tools to make your ios device supports 4:3 widescreen wallpaper, low energy consumption.

Features:

  • Support 640 * 960 pix or more HD pictures, slide screen display supports 4:3 widescreen picture.
  • Support local photo editing, set as wallpaper.

  Din pacate tweak-ul are meniurile scrise in limba chineza, insa este destul de intuitiv incat voi sa va dati seama ce se intampla in el. WS Wallpaper este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia. Daca doriti o alternativa la acest tweak, atunci puteti alege Parallax.