Ia unul dintre cele 10 coduri gratuite pentru aplicatia Spanzuratoarea

  Spanzuratoarea este o aplicatie romaneasca lansata in App Store acum cateva luni de zile si ea aduce pentru noi celebrul joc cu acelasi nume. De-a lungul timpul dezvoltatoarea aplicatiei i-a imbunatatit functionalitatea si a inclus diverse noutati, insa un update recent va permite sa jucati in multiplayer prin Game Center impotriva prietenilor vostri. Codurile le aveti listate mai jos, aplicatia functioneaza atat pe iPhone cat si pe tableta iPad, deci daca o instalati o puteti folosi pe orice iDevice. Daca nu reusiti sa luati unul dintre cele 10 coduri, atunci aplicatia o puteti cumpara din App Store la modicul pret de 0.79€.

  Pentru a folosi un cod deschideti aplicatia iTunes pe iOS sau pe Windows/Mac, accesati butonul Redeem, introduceti codul si va logati. Va rog sa lasati intr-un comentariu numarul codului pe care l-ati utilizat si va recomand sa folositi intai codul si abia apoi sa lasati comentariul.

  1. E6XWF43EXJN6
  2. 3XM7AHX4EPRA
  3. N9EFHEX9F9XH
  4. WPN7FNRLJWFX
  5. PPWWKX79LJNW
  6. ELH439N7J6K9
  7. H9M3J7YATM4X
  8. 36K3TXPE4YMH
  9. JWPHHT3T6ANT
  10. WTNWHPTMAFHJ

Pretul initial:
Numele:
Spânzurătoarea

0.79

s





Developer: Dana Cristina Sum…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Primul joc ce promoveaz obiectivele turistice din Romnia.

Spnzurtoarea este un joc clasic de cuvinte,tip puzzle. Aplicaia va propune aleatoriu un cuvnt din listele disponibile, cuvnt pe care va trebui s-l…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.1 Mb


17 COMENTARII

  1. Ce nesimtiti sunte-ti mah,din 10 coduri au dost anuntate luate doar 3,va durea sa scrieti un comment,altfel nu stateam sa le iau pe toate la rand.

  2. Tot ce e moca se cauta. Si eu am intrat pe articol desi nu joc spanzuratoarea:)). Avem intiparit in codul genetic sa luam tot ce este gratis, fie ca ne trebuie fie ca nu. Including me! 🙂 it sucks!