Orange a primit cartele Nano SIM compatibile cu iPhone 5

  T-Mobile din Germania a primit deja primul stoc de cartele Nano SIM pentru iPhone 5, alti operatori din Europa sigur au primit acelasi model de cartela, iar Orange Romania intra in randul lor. Am aflat ca la noi s-au adus cartele Nano SIM, insa nu stiu daca indeajuns de multe pentru a fi puse in distributie la toate Orange Shop-urile. Exista posibilitatea ca aceste cartele sa fie disponibile, cel mai probabil initial doar in Bucuresti si doar la anumite Orange Shop-uri de indata ce iPhone 5 va fi lansat international, astfel ca orice persoana care achizitioneaza un asemenea terminal din strainatate ar putea avea optiunea de a lua si o cartela compatibila.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat iPhone 5 in Romania, insa daca Apple ne va acorda aceeasi importanta precum in cazul lansarii iPad 3, atunci ar trebui sa avem noul smartphone disponibil in magazine la inceputul lunii octombrie.

26 COMENTARII

  1. In orice caz : NU platiti la suprapret la bișnițari pentru noul iPhone . Mai bine asteptati cateva saptamani si il luati de la operatori la pretul corect .

  2. nu am inteles o chestie,nano sim cu ce e diferit de actualul sim pentru iphone 4s? si de ce necesita un adaptor?eu daca am un sim pentru iphone 4s,ce trebuie sa fac cu el sa devina la forma lui nano sim? multumesc

  3. Wei shen d c sa nu plateasca la supra pret??lasa frate sa mearga banu’ ca si tie probabil iti place sa faci bani. Si cine are bani de supra pret stai linistit ca nu a facut rata la banca , tot din alte suprapreturi ii are…

  4. eu chiar am intrebat serios,daca nano sim e mai mic decat asta actual din iphone 4s,pentru ce necesita actualul sim adaptor?ca doar nu devine mai mic de la adaptor!

  5. @Mihai daca tu esti atat de inteligent,numai atat ti-a trecut prin creier sa raspunzi? cred ca defapt ti-ai raspuns tie la comentariu … inteligentule

  6. @Andrei cam are dreptate @Mihai …asa ca daca ramai cu 4S sau altul asemanator cu micro sim , nu trebuie sa schimbi nimic , daca vrei sa iti iei iphone 5 iti schimbi micro sim cu nano sim , daca vrei sa folosesti nano sim cu 4S iti trebuie adaptor …. nu cred ca e complicat de inteles

  7. Mihai nu are deloc dreptate. E doar un idiot care stie cum sa posteze invective pe internet. Asa cum, din pacate, am facut si eu acum, pt ca ma scot din sarite persoanele care nu pot purta o conversatie civilizata si constructiva, ci simt nevoia de a jigni in mod absolut inutil.

  8. @Sasu Si eu vreau din Germania, ca nu mai am rabdare pana cand ajunga si la noi. Are aceeasi caracteristica ca si care va fi lansat la noi? Deci in afara de SIM, este compatabil cu tot? Ms!