Aplicatia Apple Store devine compatibila cu iOS 6

  In cursul noptii trecute Apple a actualizat aplicatia Apple Store facand-o compatibila cu noul iOS 6 care urmeaza sa fie publicat in iTunes in viitorul apropiat. Desi in App Store Apple listeaza doar compatibilitatea cu o noua versiune a iOS, aplicatia era deja compatibila cu iOS 5.1.1, deci singura explicatie logica este ca aplicatia este acum compatibila si cu iOS 6. Este logic, ca Apple sa isi actualizeze aplicatiile inaintea lansarii oficiale a noii versiuni a iOS, alti dezvoltatori urmand sa faca aceleasi update-uri in viitorul apropiat.

  iOS 6 ar urma sa fie lansata la o saptamana dupa conferinta de prezentare a iPhone 5, deci in jurul datelor de 19/20 septembrie ar trebui sa il avem disponibil in iTunes.

3 COMENTARII

  1. Probabli se gandesc ca in seara de 12 lumea va face update la iOS 6 iar multi dintre ei vor comanda noul telefon prin aplicatie, si sa nu piarda bani

  2. @zaone:Eu cand am facut ieri update la 5.1.1 in iTunes imi zicea: Telefonul dvs. este actualizat la zi.O noua actualizare va fi valabila in 11.09.2012.Posibil sa fie iOS6?