iOS 5.1.1 rezolva problema intrarilor subite in DFU Mode

  Acum cateva luni de zile va spuneam ca iPhone-urile mele intra subit in DFU Mode in timp ce se relaxeaza pe masa. Atunci dadeam vina pe solutia de jailbreak si pe sistemul de operare, insa intre timp lucrurile s-au rezolvat. Nu stiu daca rezolvarea vine de la Absinthe 2.0 sau de la iOS 5.1.1, pentru ca dupa ce am facut update la iOS 5.1.1 am facut imediat si jailbreak, insa cert este ca problema s-a rezolvat. Au trecut cateva luni de cand terminalele mele nu mai intra singure in DFU Mode si nici nu conteaza cine a rezolvat situatia, important este ca ea a disparut.

  Stiu ca la data scrierii unui articol pe aceasta tema multi dintre voi s-au plans de existenta unei probleme asemanatoare, asa ca as dori sa stiu daca intre timp s-a rezolvat ceva.

33 COMENTARII

  1. Eu am un iphone 3g cu ios 4.1 sh intra in recovery mai mereu,si de fiecare data trebuie sa bag dinou softul.Ce pot sa fac ca sa nu imi mai intre??

  2. Ca tot se dezbate subiectul acesta pun si eu o intrebare de incepator am pe 3gs meu 5.0.1 daca îi fac update la 5.1.1 pierd jailbreak-ul nu am avut bb 6.15 de ipad dar l-am deblocat la 5.13

  3. Sunt tutoriale,am avut un 3gs ,trebuie sa bifezi baseband-ul de iPad ,merge dar pierzi 3g-ul si notificarile…in rest e totul ok:)

  4. n-am avut problema asta niciodata de la 4.3.3 incoace dar vreau sa spun k 5.1.1 + jailbreak pe I4 este cea mai stabila versiune de iOS de aproape 2 ani de cand am telefonul, si asta in conditiile in care mai am doar 2 gb free din 16 si cel putin 10/15 tweak-uri instalate

  5. Eu am o alta problema de cateva zile incoace pe 5.1.1. Ceva/cineva imi mananca bateria si memoria Ram la greu. De ex 50% baterie in 3 ore fara a folosii iphonul. Daca stie careva o app sau un tweak care sa-mi arate detaliat ce ruleaza in background si cat consuma fiecare v-as fi recunoscator 😉

  6. @Csi02 cel mai bn fai un restore cu creare nou devince / adica sa-i faci u configurirarile dupa restore si sigur se va rezolva problema . Si eu am patit ce ai scris u mai sus , nu stiu cauza 🙂

  7. @ williams: poti folosi tiny umbrella ca sa-l scoti din recovery fara sa mai resetezi softul. sau daca vrei, updateaza la 5.1.1, dar depinde ce bb vrei…

  8. @George. Mersi mult, intentionez sa fac restore, dar “ma bucur” daca pot sa zic asa, ca si altii au avut aceeasi problema si stiu ca nu este ceva f. inspaimantator.

  9. La fel am patit-o si eu la un iphone 4 cumparat de la orange fara jailbreack. De doua ori intr-o luna de nu stiam ce are. Deci toata buba e de la soft. Si eu care vroiam sa ma duc cu el la garantie sa mi-l schimbe :))

  10. Am si eu o problema..am in 4s cu 5.1.1 jail…si cand sun pe cnv..sau ma suna…nu ma aude primele 2 secunde…o fi de la soft sau..?

  11. Salut
    Va rog ajutati’ma si pe mine..ce e de facut in cazul in care ati intra instantaneu in dfu mode..si nu il mai pot aprinde nici cum..am iphone 4s si ios 6.0.1

  12. Buna am iPhone 3gs si am ios 4.1,iar de la un timp pt toate aplicatiile imi cere cel putin 4.3…daca dau update la cel de la itunes ultimul aparut poate aparea vreo problema la telefon? am inteles ca se sterg toate din telefon,si se poate defecta wireless-ul,este adevarat? Cand am cumparat tel avea jailbreak se sterge automat??

  13. Referitor la corina salvezi contactele si smsurle pealt telef si restu neiteresant dai uptade la 6.0.1 si dupa aceia iti faci cont pe icoud gen (corina25@me.com) si parola (4Marian) e doar un exemplu ,dupa aceia incarci telef cu smsuri si contacte si faci bekap pe icloud si nu mai perzi informatile niciodata / dupa aceia poti face si jeabreak succes!!!!

  14. Salut, am si eu un iphone 3g, nu reusesc sa-l bag in DFU, cand sta conectat la priza se aprinde “marul” cand il conectez la pc ca sa-l bag in DFU nu face nimic. Idei?

  15. cum naiba va da probeme iphone4 de va chinuiti ,,,,,, eu l_am trecut prin toate ios iphone4 ios6.0.1 jeibreack pt face si de 10 ori pe zi si merge perfect dupa 1 an de folosinta da m-am plictisit de el????

  16. buna, am cumparat un tel de pe net iphone 4 ,care e blocat in dfu mode ,am incercat cu butoanele home si lock dar nu merge ,l-am pus si la itunes si i-am dat recovery dar nu merge imi da eroarea 2000. va rog ajutati-ma