Fatada Yerba Buena Center pare sa indice lansarea unui iPhone 5 cu ecran de 4 inch

  Miercuri Apple va prezenta noul iPhone 5 impreuna cu alte cateva produse, iar unii vad in materialul promotional de pe fatada Yerba Buena Center, locatia evenimentului, confirmari ale faptului ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch. Apple a imbracat fatada cladirii cu un material colorat care, in mintea unora, denota faptul ca iOS-ul va avea iconite ceva mai “intinse”, corespunzatoare unui ecran de 4 inch. In imaginea de mai sus aveti o comparatie intre principalele iconite native ale iOS si fatada cladirii, unii gasind cate o corespondenta intre o iconita nativa si culorile reprezentate acolo.

  Cred ca e nevoie de foarte multa imaginatie pentru a gandi precum cel/cei care au facut imaginea si cred ca unii merg prea departe uneori, insa de aceasta data “mania” fanilor Apple pare sa fi descoperit ceva care in aparenta este adevarat. In alta ordine de idei, Yerba Buena Center arata foarte frumos noaptea. Nu uitati ca miercuri va astept sa discutam/sa urmarim tot ceea ce prezinta Apple in cadrul conferintei sale!

UPDATE: Cineva a dorit sa verifice teoria expusa mai sus si a luat aceleasi iconite, le-a intins si in final a avut un wallpaper asemanator cu cel al Apple. Puteti descarca imaginile de aici.