Aplicatia YouTube pentru iOS deschide clipurile video direct din Safari

  Dimineata Google a lansat o noua aplicatie YouTube pentru platforma iOS si desi ea nu este nativ disponibila in sistemul de operare, se pare ca utilizatorii vor putea deschide prin ea link-urile YouTube din Safari. Apple pare sa fi colaborat cu Google pentru a permite deschiderea clipurilor video folosind aceasta aplicatie terta, deci grija ca nu veti putea deschide clipurile automat prin ea a disparut. Ma asteptam ca acest lucru sa nu se intample, insa se pare ca s-a gasit o solutie pentru a rezolva problema si ma bucur ca s-a intamplat acest lucru. Daca aplicatia nu ar fi deschis automat clipurile video, atunci ele s-ar fi deschis in aplicatia web a YouTube direct prin Safari.

  Desi in iOS 5 exista optiunea de a dezactiva deschiderea automata a clipurilor video prin aplicatia nativa YouTube, in iOS 6 nu exista optiunea de a dezactiva posibilitatea de a deschide clipurile video folosind aplicatia terta. Functionalitatea descrisa de mine mai sus este disponibila doar in iOS 6, deci in iOS 5 nu o veti avea.

Pretul initial:
Numele:
YouTube

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Watch the worlds videos and keep up with your favorite YouTube channels with the official YouTube app for iOS. Sign in to access your subscriptions, playlists, uploads and more.

Features:
Enjoy YouTubes …


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


3 COMENTARII