Asa va arata iPhone 5 in mana ta

  In cadrul conferintei de prezentare a iPhone 5, Apple a dmonstrat modul in care va arata iPhone 5 in mainile utilizatorilor, iar imaginea de mai sus ar trebui sa fie destul de concludenta. Imaginea este desigur modificata in Photoshop, insa ar trebui sa prezinte cat se poate de fidel felul in care veti utiliza terminalul care este cu doar 8.6 mm mai inalt decat iPhone 4S.

24 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg nici pana acum de ce au optat foar pentru lungire si nu si pentru latire. Cred ca mai usor acopera degetul latimea telefonului,decat lungimea lui.

  2. Oricum, fata de primul iPhone, 5-ul arata mult mai premium! Si faptul ca e mai usor inseamna ca va suferi mai usor o cadere moderata. Imi place ideea cu mutarea mufei castilor in jos, mereu ma incurca sa folosesc iPhone-ul in mod portret. Cred ca ne vom obisnui rapid cu dansu.

    Offtopic: apropo de palete de ping-pong: pe S3 e mult mai usor de tapat la ore la universitate, pe iPhone faceam greseli, iar la functii si notiuni era de neiertat.

  3. Crin Antonescu le-a ordonat consilerilor să-l treazească atunci când apare iPhone 50,1%.

    – Câte modele de iPhone poate produce Apple, domnule Mădălin Voicu?
    – Maxâm șasă!

    Președinția României a anunțat că, pentru a face economie, a comandat un iPhone 5 negru, cu o singură tastă: 3.

    Știe cineva cât mai e rata pe 30 de ani la un iPhone 5? Nu-s pretențios, accept și unul mic, nedecomandat, în Berceni, la băieți.

    Marian Vanghelie: “După cum evoluează lucrurile, n-ar fi exclus ca iPhone 5 să fie urmat de iPhone6. Sau de iPhoneS 5, de la sectorul 5″.

    Gigi Becali: “Nu-mi iau eu iPhone 5, pentru mine există doar iPhone 1, ăla-i pentru campioni! iPhone 5 pun pariu că nu joacă nici în Europa League!”

    Chinezii au făcut și ei iPhone 5, deja. Dar, ca să nu fie acuzați că fură numele mărcii, i-au zis direct iPhone 6.

    Antena 3: ”Traian Băsescu și-a cumpărat un iPhone 5 făcut la Pitești și a condus beat pe aplicația NFS, până la check point.”

    Mircea Geoană: ”Este o noapte frumoasă pentru tehnologia românească! Alo, Mihaela? Dragostea mea?”.

    Cum își alintă Mircea Geoană iPhone-ul? Verysmartphone, ba chiar brilliantphone.

    Cocalarii care au deja BMW au declarat că ei așteaptă iPhone seria 7.

    Pentru bugetarii și pensionarii din România, Apple a lansat un model alternativ: iPhone Canci.

    În România, Apple va lansa o versiune specială de iPhone 5, cu ring tone-uri pentru bip-uri.

    Victor Ponta a promis că-şi ia şi el iPhone dacă următorul model vine integrat cu un Xerox.

    Adrian Năstase e interesat şi el de iPhone 5 mai ales dacă vine instalat cu Jailbreak.

    Cum îşi setează Crin Antonescu noul iPhone 5 să vorbească în engleză? Îl pune pe vibraţii.

  4. Arată bine, cel puțin acum, in fotografii. Sper ca in realitate sa arate si mai bine.
    Am văzut la un moment dat câteva fotografii in care, varianta pe culoare neagră, ar fi avut spatele din aluminiu culoare ca spatele iPad-ului; contrastul cu părțile de sticla, superioară si inferioară, era interesant…. Acum observ din foto ca, de fapt, partea neagră de aluminiu este un semi-mat – mi se pare ca aceasta combinatie ii da un aer mult mai elegant.

  5. L-am așteptat cu nerăbdare,si chiar speram sa nu aibă forma asta care se anticipa..dezamagirea e pe măsura..totul din cauza aspectului..
    Chiar va e așa greu sa remarcati cat de prost proportionat e? Pana si faptul ca au bagat doua nuante si materiale diferite pe spate mi se pare aiurea..puneti un 4s lângă si veți realiza ca e un pas in spate ca aspect..ne mintim singuri daca nu vedem asta..si mie chiar îmi pare rău sa o recunosc..

  6. Oribil..nu fac upgrade-ul la 5 nici mort…nu merita banii..raman cu 4s inca 1 an decat sa-mi iau “the best thing”…Cred ca ma reorienteZ spre Nokia..macar e ceva mai nou