Cele mai importante momente ale keynote-ului Apple sunt prezentate in doar 4 minute(Video)

[youtube]http://youtu.be/DqH6y7Kd-zk[/youtube]

  Daca vreti sa aflati rapid ce a prezentat Apple, clipul video de mai sus va ajuta. Versiunea lunga o gasiti aici.

26 COMENTARII

  1. Ce ma surprinde pe mine cel mai mult in legatura cu conferinta asta e ca au prezentat iPhone-ul ca fiind cel mai subtire smartphone din lume si nimeni nu zice nimic. Cand samsung a facut greseala sa prezinte sgs2-ul ca fiind cel mai subtire smatphone toata lumea s-a atacat pentru ca era mai gros intr-un punct decat iPhone-ul. De data asta, ori nu a auzit nimeni de OPPO finder, ori ori nici un iSheep nu are curajul sa deschida gura impotriva a ceea ce prezinta apple…

  2. @ben tati pe mine chiar nu ma intereseaza daca este sau nu cel mai subtire pentru ca nici iphone 4/4s nu mi s-au parut a fi groase. Acum sa il lanseze si o sa vezi si fel si fel de oameni care vor masura intre iphone si alte produse subtiri. Doar ai rabdare!

  3. Eu am zis cu totul altceva.. Nu ca e prea gros, ci ca apple l-a prezentat ca fiind cel mai subtire.. dupa logica ta ar putea zice ca hai sa il prezentam ca avand procesor cu 8 nuclee ca pe consumatori oricum nu ii intereseaza daca e defapt doar dual core. Era vorba ca nimeni nu a spus nimic de “greseala” pe care au facut-o.

  4. @ben, ai perfecta dreptate! Si desteptii de la Pro TV au spus asta, avand surse limitate in era tehnologiilor informationale! Insa de fiecare data aberatiile Apple sunt ceva normal, trecute cu vederea, pe cand Nokia, Samsung, Motorola, companii care au pus bazele tehnologiilor mobile sau au inovat cateva decenii, daca se abat cu 1 micron, sunt criticati enorm! Pe zi ce trece sunt tot mai convins ca fanboyi Apple sunt ca o turma de credinciosi, in frunte cu Dumnezeul noii religii, Apple, si se inversuneaza de tot cand ii critici pastorul… Asa pare, nu sariti, va rog mult, iubitorii de produse premium!

  5. Opo finder e mai gros decat iPhone5 . Trebuie masurat per total , inclusiv rama de la aparatul foto , cea care depaseste dimensiunea anuntata . Opo fireste ca masoara doar grosimea smartphoneului dar nu si acea ramă .

  6. @Wei Shen: Oppo Finder 3 are doar 6,25mm, iar rama camerei iese cu alte 0,44mm, in total 6,69mm, deci cu aproape un mm mai subtire. Nici nu pitea iesi cu 1,4mm, ca atata ii trebuie pentru a fi mai gros, pentru ca ar fi stat caraghios.

  7. @ben nu am zis eu ca e prea gros! Am zis ca nu mi se pare gros mie in mana si ca nimanui nu-i pasa de cat de subtire e iphone 5 atata timp cat e mai subtire decat 4s! Deci te rog nu intelege pe dos! Deci pana la urma who gives a fuck about the thikness of iphone 5 ?

  8. Alex cred ca tu ai o problema. Nu știu dacă ești mai încet de felul tău sau ii numai pt ca e seara dar ce încercam eu sa îți explic e ca primul meu comentariu nu critica grosimea iPhone-ului ci faptul ca cei de la Apple au mințit cu nerușinare cu privire la ea și ca nimeni nu a sesizat asta. Sper sa te prinzi de data asta… Dacă nu spume-mi ca îți fac un desen 😉

  9. @Ben eu mi-am exprimat parerea mea fata de telefon si am zis ca nu ma intereseaza cat de subtire e! Daca e mai subtire ca celelalte smartphone-uri sau nu! Nu imi pasa daca au mintit pentru ca si asta e o strategie de marketing! Si plus de asta daca nu va fi cel mai subtire smartphone multi jurnalisti vor sari cu gura! Mie unu inca odata iti spun ca nu imi pasa! Si in legatura cu grosimea dispozitivului, ma refeream la faptul ca nu ma deranjeaza iphone4/4s la grosime nu ca ai fi comentat tu despre grosimea dispozitivului! Deci nu ne pasa daca au mintit sau nu/ Daca e cel mai subtire sau nu! Intelegi acum ? Sau vrei sa iti fac si eu un desen?

  10. Discutiile astea nu isi au rostul :)) Inainte de a comenta grosime, procesor,camera,etc….DOCUMENTATIVA!!!!! Nu de la ProTV :)), etc ci de la cei de specialitate! Nu pot sa cred ca sunteti chiar atat de limitati :))))))))

    Un mic detaliu !!! iPhone 5 are cel mai evoluat procesor din lume!!!!! DOCUMENTATIVA!!!!! Cu acest procesor sunt cu 4-5 ani inainte de oricine ! Daca nu va pricepeti, macar cititi!!!!! (nu ascultati la ProTV :))

  11. @Zeuslup Crede-ma ca stiu si eu ce poate un iphone si nu ma documentez in domeniul it pe protv pentru ca stiu si eu cat de idiot e george! Nu am deschis eu discutia! Dar ben sustine de oppo finder acea jucarie de smartphone cu rezolutie de 800 x 480 ar fi cel mai subtire smartphone! Pana la urma poate fi cel mai subtire dar e un mini smartphone in comparatie cu puterea iphone-ului!

  12. Ma repet! Nu are iportanta daca este sau nu este cel mai subtire! Iar cand vorbim de smartphone nu comparam Dacia model de lux cun un Mercedes model de lux :))).Daca un idiot se trezeste dimineata si scrie un articol in care denumeste un produs ” smartphone ” atunci noi discutam de grosimi :))) este aiurea! DACA compari doua aparate electronice, atunci ca comparatia sa aiba vreun rost, trebuie sa le alegi din aceeasi categorie !!!! Maine i-mi instalez in microunde Android si ma voi mandri cam am cel mai mare smartphone din lume ! :)))) Prin a ma documenta eu inteleg sa citesc articole de pe siteuri de specialitate, nu WSJ sau alte nume de”inalta” calificare de afara si nu strica putina cunostinta de engleza, deoarece cei cu traducerile pe la noi au facut scoala pe bani!

  13. @Zeuslup: Sincer si fara sa vreau sa te jignesc cred ca ai vreo 12 ani. Aia e varsta la care crezi ca le stii pe toate si de fapt tu nu stii nici macar sa iti stergi mucii.
    wikipedia zice asa: “A smartphone is a mobile phone built on a mobile operating system, with more advanced computing capability and connectivity than a feature phone.”
    Din cate stiu eu telefoanele cu android sunt smartphoneuri, telefoanele cu wp8 sunt smarphoneuri etc. Nu doar iPhone-ul e smartphone. Deci si OPPO finder e smartphone.
    De ce zic eu ca voi sunteti cam inceti? Pt ca eu nu spuneam ca daca nu e cel mai subtire telefon din lume nu e bun. Spuneam ca daca preziti o anume caracteristica ar trebui sa fie adevarata, nu? Din moment ce ei l-au prezentat ca fiind cel mai subtire nu ar trebui sa existe altul mai subtire, nu?(asta asa, dupa logica ta de copil de 12 ani)
    Si apoi cu procesorul ala cu care te lauzi atat nu stiu de unde ai aflat ca e cel mai performant procesor din lume? De pe siteurile tale “de specialitate”?
    Din cate stiu A6 e procesor dual core de 1.2Ghz si Exynos 4412 Quad este procesor Quad core de 1.6Ghz, deci mai bun decat A6.
    A… si inainte sa ii faci pe altii limitati invata sa nu te mai comporti de parca le-ai stii pe toate ca iti duhnesc de prostie comentariile.

  14. @ben o ultima comparatie iti mai fac si o sa termin ca apoi o dam prea rau in offtopic. Deci sa comparam i7 prima generatie cu i7 a treia generatie. Ambele quad. Dupa spusele tale ar trebui sa functioneze lafel daca sunt la aceeasi frecventa nu?

  15. Da e diferenta mare intre un sistem fiabil de operare si un android nu prea optimizat + un consum marit de energie. Oricum am zis ca inchei si asta o sa fac. Eu ma multumesc cu iphoneul. Sa iti mai spun un lucru. Inca nu am umblat pe s3 deci nu as vrea sa ma pronunt dar am umblat pe s2 si alte telefoane de top android si niciunul nu are precizia si viteza unui iphone(ma refer strict la touch aici), pe mine asta m-a determinat sa raman cu apple. Bafta

  16. Incearca Galaxy Nexus cu Jelly Bean. Eu asta folosesc si ca un fost user iOS pot sa spun ca se misca mai bine decat iOS-ul datorita project butter. Am testat si Galaxy S3 dar numai pe ICS si pot sa spun ca se misca neasteptat de bine. Iar cand va iesi update-ul pentru Jelly Bean cred ca o sa fie un dispozitiv aproape de perfectiune.
    Cat despre procesor, acesta nu e dependent de soft. Intradevar iOS e mai cumpatat la resurse dar asta nu inseamna ca procesorul pe care ruleaza e mai bun ;).
    Oricum Android nu mai e demult acel sistem de operare “nu prea optimizat”. E adevarat, pentru unele telefoane asa este, dar trebuie doar sa stii ce dispozitiv sa alegi, si o sa observi ca unele companii fac o treaba chiar foarte buna cu softul implementat pe telefoane. Dar oricum nu poti compara iOS-ul cu android din punct de vedere al optimizarii pentru ca ios 6 va fi disponibil pe 3 telefoane pe cand Gingerbread este pus pe mult mai multe si diverse dispozitive. Si acolo depinde de compania producatoare cat de mult investeste in optimizare.
    Pana la urma e alegerea fiecaruia ce foloseste si pentru unii poate fi mai potrivit un os pe cand pentru altii poate fi mai bun altul. Aici depinde chiar numai de preferintele fiecaruia.
    Peace

  17. Daca iei informatiile din Wikipedia…e clar :)) 12 ani? Ce bine ar fi ! Nu stiu TOTE dar in acest domeniu ma pricep ceva mai bine decat multi in jurul meu si ca o mica paranteza vorbesc 3 limbi la nivel de limba materna si alte 2 la nivel avansat. Am terminat facultatea la Milano la IT si am diploma direct de la Microsoft pt retele industriale in USA. In momentul de fata folosesc aparatura electronica de care tu nici macar nu ai citit vreodata ( in wikipedia nici nu prea cred ca vei citi ) Nu ti-am scris toate astea de a ma lauda ca stiu tot doar ca sa iti demonstrez ca stiu sa i-mi sterg mucii!
    Revenind la discutia noastra anterioara in legatura cu procesorul eu zic sa ma astepti cu parerea, dupa care revino! Oricum, i-mi pare rau ca ai luat lucrurile la personal.Eu nu intentionam sa te jignesc!!! Apropo, sunt cativa aici pe forum pe care i-am ajutat, deci nu e cazul sa demonstrez nimic!

  18. Îmi pare să te dezamăgesc dar nu mă las intimidat de o diploma “direct de la Microsoft” . Când îmi vii cu niște argumente de clasa a 3-a pentru mine nu ești mai mult decât un copil de 12 ani. Nu am scris lucrurile acelea ca sa te jignesc ci ca sa vezi ce comentarii puerile ai postat.
    Btw, domeniul IT este foarte vast așa că o specializare în retele nu te ajuta cu nimic intr-o discuție despre terminale mobile. O persoană de nivelul tău ar trebui să știe asta. Cat despre lucrurile pe care le-am scris le susțin în continuare.

  19. Este o zicala ” desteptul lasa de la el si magarul sufera ! ” eu sa am 12 ani ca tu da fii fericit ! :)) sper ca esti multumit ! Un weekend placut !

  20. Ah,era sa uit…procesorul :))

    Este vorba de un A6, care include doua core ARM Cortex A15 produsi fizic de Samsung DAR proiectati strict de Apple, cu un proces de 32nm LP HK+MG. Procesorul grafic ( GPU ) este integrat in cipul A6 in care gasim identicul quad-core care este si in A5X cu alte cuvinte in noul iPad.Deci cipul A6 ( S5L8950X ) are 2 Core ARM Cortex™-A15, care sunt ultimele tipuri de procesoare din seria Cortex-A, ce au o capacitate de elaborare a datelor fara precedent totul cu un consum minim de energie! Apple a produs PRIMUL SMARTPHONE pe lume cu acest tip de procesoare de ultima generatie! Ia batut pe cei de la Texas Instruments, Nvidia si Samsung! Samsung a anuntat Exynos 5250, Nvidia pe  Tegra 4 Wayne si Sony Ericsson pe  Nova A9600, dar inca nici unul din acestea NU este disponibil !!! Deci? Chiar crezi ca are importanta daca este sau nu cel mai subtire? Daca sau nu este aproape identic cu modelul anterior? Etc! Oricum designul este ceva TOTAL subiectiv! Poate sa placa sau nu! Nu este important! Important este ce se afla inauntru! Poti avea cel mai frumos si mai subtire telefon din lume daca nu poti face altceva cu el decat sa omori muste :))))

  21. Ok. Cred nu are rost sa îți mai explic încă o data. Nu am spus ca e importanta grosimea. Am spus Strict ca Apple a prezentat ceva fals ca fiind adevărat. Atât.
    Te-ai aștepta de la un poliglot cu diploma “direct de la Microsoft ” sa priceapă atâta seamă.