Vodafone prezinta cartela nano SIM

  iPhone 5 este deocamdata la o saptamana distanta de lansarea oficiala, insa asta nu i-a oprit pe cei de la Vodafone Marea Britanie sa prezinte unul dintre cele 500.000 de nano SIM-uri pe care le are pregatite. Mai jos aveti o comparatie intre un nano SIM, o moneda britanica si un micro SIM, iar in imaginea de mai sus aveti adaptoarele pentru acest gen de cartele. Nano SIM-ul este mic, atat de mic incat trebuie sa decupati aproape tot plasticul de pe un SIM normal/micro SIM pentru a il putea introduce intr-un iPhone 5, iar din momentul in care faceti acest lucru veti avea nevoie de o bucata de plastic mai mare pentru a utiliza acel SIM cu iPhone 4S sau alte telefoane mai vechi.

micro SIM vs nano SIM

  Adaptoarele vor fi in curand disponibile in toate magazinele din lume, iar cartelele vor fi disponibile la operatori de indata ce iPhone 5 va fi oficial lansat. In Romania operatorii ar trebui sa ofere aceste cartele abia pe la sfarsitul lunii, sau poate chiar prin octombrie, totul depinde de felul in care vor dori ei sa isi multumeasca, clientii.

PS: Ar fi foarte frumos daca operatorii locati ar face bloguri asemanatoare pentru a prezenta lucruri de acest gen pentru clienti.