“Transforma” un iPhone 4/4S intr-un iPhone 5 cu ajutorul unei folii

  iPhone 5 este cel mai “hot” smartphone al momentului, foarte multe lume si-ar dori sa aiba unul, insa cei care nu doresc/nu pot sa investeasca intr-un asemenea dispozitiv au optiunea de a “transforma” un iPhone vechi intr-un iPhone 5. Teoretic folosind o simpla folie orice iPhone 4/4S poate fi transformat intr-un iPhone 5, iar imaginea de mai sus explica foarte clar intreaga procedura. Imaginea a aparut pe celebrul Reddit si desi deocamdata ea pare a fi doar o gluma facuta pe seama posesorilor de terminale iPhone, sunt 100% sigur ca un produs ce acest gen va fi disponibil pe piata in viitor.

22 COMENTARII

  1. Sunt interesat de performantele telefonului. De ce as pune o folie pe spate? Sa ‘ma dau mare’? Cu ce?!
    Nu mi-am luat iPhone ca sa-l tin la ureche non stop, in mall, chiar daca n-am credit pe el, sau sa-l pun peste tot pe masa!
    Zaone, credeam ca ai trecut peste glumele astea puerile, facute de ‘vulpile’ care nu ‘ajung’ la ‘iGrapes’ :).
    Sunt EXTREM de multumit de 4S.
    Mai degraba mi-as lua un MBP.

  2. Am crezut ca au scos o folie ca sa semene cu un Samsung S3. Sincer intre “noul” iphone si “vechiul” nu vad nicio diferenta. Vad doar ca iphone 5 este produsul anului 2012 care nu reuseste sa atinga performantele Samsung S3.
    Super fain! Haideti prostilor de consumatori imbulziti-va ca vacile dupa un produs care este sub concurenta dar se numeste Apple si trebuie sa “credeti” ca este “cel mai bun telefon”.
    Idiotilor!

  3. @zaone pls spune-mi si mie daca la lansarea i5 au fost prezentate si noile modele de imac sau va urma la o alta conferinta.ce configuratie si pe la ce pret vor fi acestea(m-ar interesa modelul de 21 inch.noile modele vor ramane tot la aceleasi preturi ca si cele actuale?).multumesc

  4. @ 9 Cristi: Salut prietene, Pacea fie cu tine, ca inteligenta s-a razgandit sa mai fie prin preajma ta… uite ce cred eu:
    1) nu-mi place android, dar deloc (e logic ca sunt cateva chestii care imi plac dar supravietuiesc fara ele);
    2) samsung este o adunatura de infractori care s-au adunat sa fure de la altii (nu sa se inspire, sa FURE), si asta nu o spun eu e decizia instantei de judecata;
    3) sunt foarte, foarte familiarizat cu ios-ul si nu prea as vrea sa renunt la tot ce-mi ofera conectivitatea asta simpla (cloud) dintre laptop si telefon, doar pentru RAM in plus sau pentru ca ala are 4 procesoare;
    4) despre design spun ca POATE peste 3 ani, un alt telefon o sa atinga nivelul asta si in nici un caz samsung, mai mult ii creditez pe cei de la nokia.

    Ia-ti tratamentul si cumpara un samsung ace 1,2,3 etc… ca tu nu esti idiot sa cumperi cel mai frumos telefon din lume (nu stim inca cat de fiabil si bun este).

  5. pt. dl. cristi:
    vulpea daca nu ajunge la stuguri spune ca sunt acri sau cu alte cuvinte daca nu-ti permiti un lucu spui ca e prost si ramai la mizeria pe care ti-o permiti
    chiar nu verifica nimeni vocabularul parvenitilor si le permite postarea?

  6. @Cristi, stiu ca nu ai apple pentru ca nu ti-ai permis si ai apelat la Samsung. E ca zaharina in loc de zahar. Poti plange pe umarul nostru daca vrei. Baieti, nu aveti vreun 2G stricat pentru Cristi?. Si inca ceva, nu ne mai jigni, ca vezi tu, noi suntem baieti buni cu tine, iti cautam un iphone.

  7. Pentru toti cei cel ataca pe Cristi….mai degraba cred ca voi nu ati pus mana vreodata pe un iphone ….ca sa vedetei ca de 3 ani inbcoace este acelas telefon …….din intamplare am un iphone 4 si un iphone 4 cumparate la abonament nu sunt atat de bogat sa mi le permit la 1500 euro cat cer cei de pe okazii pe un iphone 5…..intradevar primul meu iphone 4 m-am aruncat si eu ca o gasca plouata si l-am luat de pe okazii cu 1000 euro …in fine sa revenim….iphone 5 este un telefon foarte bun nu zice nimeni altceva ,,,,si oricat ai vrea sa zici nu poti….dar nu este telefonul cel mai bun si in nici un caz un telefon nou….este un telefon care se vinde doar ca scrie pe el iphone si din cauza softului care si acela este bun findca ii lipsesc multe …..orice sac gol este mai usor de carat ….aviz celor care blameaza atat de mult androidul…comparabil cu un sac pli…ca o fi el cu pietre sau cu bunatati asta nu mai stiu…nu ma prea pasioneaza android-ul si asta din cauza NOTIFICARILOR DE RAHAT pe care le are….dar de la asta pana a spune ca iphone 5 este intradevar iphone 5 si nu poate fi egalat de concurenta decat peste 3 ani…..mi se pare o prostie dea dreptul revoltatoare….voi si cu, caii vedeti doar cei in fata….nu vedeti si esenta, nu vedeti ca acest iphone continui sa ii zic 4ss nu are altceva decat miros de mar…..atat…..o sa il cumpar dar asta findca sa va zic drept nu vreau sa raman cu niste iphone-uri care peste 5 luni o sa valoreze cat nokia 1100 , lui iphone 4 i sa dus vremea iar 4s o sa il las sotiei……dar repet asta din cauza ca nu am alternative…..IPHONE 5 ESTE UN ESEC TOTAL…nu pt APPLE ci pentru noi consumatorii…il vom cumpara cum am cumparat iphone 4s dar ne vom gandii la viitorul iphone …asta este marea problema cumparam un produs cu gandul ca poate la anul va aparea ce am visat noi…adica adevaratul iphone 5

  8. Hai sa nu il luam in ras cu 2G, mai bine ai dam un 3Gs ca v-a fi pe gustul lui pentru ca are aceleasi initialele ca la Galaxy S3 (Gs3), dar in alta ordine. Pana si prescurtarile par furate de la Apple 😀

  9. @fanii-android, abea astept sa apara primele benchmark intre s3 si iphone 5 sa va dati seama care este diferenta si sa taceti dracu cu telefoanele voastre cu “4 procesoare”… si un simplu exemplu cred ca este suficient: avem 2 echipe: prima echipa este formata din 4 muncitori si a II-a este formata din 2 matematicieni. ambele echipe primesc o problema de matematica cu un nivel de dificultate peste mediu… se porneste cronometrul… care echipa castiga? eu mizez pe a II-a echipa… cam asta este diferenta intre s3 si iphone 5. get it?!

  10. Auzi claudiu91 dar tu nu iti dai seama totusi ca orice formula matematica va trebui pusa in practica de o echipa cat mai iscusita de muncitori.. Deci in esenta nu se poate unii fara altii..
    Acum parere personala, folia e o chestie interesanta, mi-as lu-o pana apare iphone 5 la un pret rezonabil si la noi, in speta la operatori. Nu mi se pare o chestie cocalara daca o lipesti, sa arate ca iphone 5. Daca difentele sunt asa de subtile.. Why not.. Banuiesc ca se va vinde muult mai bine decat iphone 5:))
    Apoi iar parere personala legata de iphone 5. Cred ca in esenta totul se reduce la banuti si dezvoltare pe termen lung. Daca apple invesea enorm in dezvoltarea din nou a unui terminal revolutionar insemna bani multi, si munca enorma, plus cam aceleasi vanzari. Ei momentan merg din inertie, si e aberant sa forteze dezvoltarea tehnologica din nou, ca poi sa ajunga intr-un impas. Nu poti revolutiona industria la fiecare 1-2 ani, e prea greu si nu foarte profitabil economic. Vanzarile ar fi cam aceleasi si cu iphone 5 asa si altul super revolutionar.
    Ei au tras tare pana sa ajunga in top. Acum incearca sa lase acceleratia mai moale, sa nu incinga mototrul.
    Samsung normal incearca sa urce si ei, si forteaza maxim. Competitia este in esenta cea care ii forteaza si pe unii si pe altii sa inainteze.