Deutsche Telekom si-a directionat clientii sa faca precomanda pentru iPhone 5 printr-un serviciu de dating

  Ieri iPhone 5 a fost pus in vanzare de catre Apple si partenerii sai din intreaga lume, insa in febra pregatirilor un operator pare sa fi facut o mica greseala care i-a directionat pe clientii sai catre un loc de care multi se feresc. Deutsche Telekom le-a oferit clientilor sai o linie de telefon prin care puteau face precomanda pentru iPhone 5, au incercat sa promoveze numarul respectivei linii prin SMS-uri, insa din pacate primele mesaje trimise catre clienti contineau numarul unui serviciu de dating. Se pare ca o singura cifra pusa in plus la acel numar a directionat destui clienti catre un serviciu de dating si un purtator de cuvant al operatorului a recunoscut greseala facuta.

But a simple error caused their plan to backfire – the text message containing the number was one number too long and, as bemused diallers found out, connected to the adult dating service, Friday’s Die Welt newspaper reported. Telekom have since sent out a further text apologising and containing the actual pre-order hotline number. “We really regret what happened and have already apologised to our customers,” a Telekom spokesman told Die Welt.

  Partea buna a povestii sta in faptul ca numarul oferit de operator era gratuit si nicio persoana nu a fost taxata suplimentar pentru apelul facut, iar unii poate au aflat ceva care ii va ajuta pe viitor, dar partea proasta este ca anumiti clienti nu au reusit sa precomande rapid terminalul si ar putea fi nevoiti sa astepte mai mult pentru a il achizitiona. Nu stiu cum s-ar fi rezolvat o problema asemanatoare intr-o alta tara, dar in Germania lucrurile s-au calmat rapid, cel putin in aparenta.

2 COMENTARII