iPhone 5 – 23 de terminale vandute in fiecare secunda

Astazi compania Apple a anuntat ca 2 milioane de terminale iPhone 5 au fost precomandate in doar 24 de ore de la deschiderea sesiunii de precomenzi si cifra este foarte mare. Practic 23 de terminale iPhone 5 s-au vandut in fiecare secunda, 1389 de unitati fiind rezervate in fiecare secunda. Pentru Apple acesta este un real succes, avand precomenzi duble fata de iPhone 4S iar cand va fi lansat va stabili cu siguranta un nou record.

11 COMENTARII

  1. sunt destule persoane care s-au pregatit pentru acest eveniment cu multe luni in urma….au banii pregatiti de mult…si asteapta doar lansarea!!

  2. o mare parte din lume sufera de snobism! Daca masele doresc ceva de calitate cumpara un galaxy sIII sau un htc one x…dar nuuu, nu ar fi la fel de bine vazuti, ei trebuie neaparat sa aiba “aifon5”
    fanii apple sunt atat de frustrati incat de leaga de mult mai avansatele samsung 😉 pun pariu ca daca maine, apple ar lansa un iphone de cel putin 5 inchi, nu ar mai fi paleta…ar fi ceva incredibil de frumos de elegant…bla bla bla.
    Nu recomand nimanui iphone, daca doriti o experienta adevarata, va recomand un telefon cu ecran de peste 4.6 inchi.
    Si Zaone, te rog sa nu-mi stergi comentariul pentru ca sunt de alta parere in ceea ce priveste un “idevice”….mi-ai incalca un drept fundamental si asta se pedepseste

  3. @Io@na:
    Ai sesizat foarte limpede: e foarte mult marketing la mijloc si daca nici Apple nu stie sa faca reclama, atunci nimeni nu stie.
    Realitatea e ca vom avea tot un 4S adus la zi si ca iPhone 4 va continua sa fie vaca de muls lapte.
    Samsung nu are inca reactie, Nokia lanseaza peste doua luni (nu stiu cine asteapta atata), iar HTC nu are forta financiara sa lupte singura.

    Culmea e ca desi nu inoveaza, trendul ramane ascendent datorita mediului pe care l-au creat: iTunes, iCloud, iBooks, iPod, iPhone, iPad, Mac.
    E o integrare pe care nimeni n-o poate replica. Astept provincia (Micro$oft)..

  4. @ntonio:

    Daca vrei o “experienta” adevarata ia-ti Galaxy Note sau mai bine un televizor..
    Am vazut o fatuca citind de pe Note o nuvela umoristica: juma’ de tramvai radea (nu de ea, saraca fata, ci radeau cu ea).

    Io, la 2 m distanta, m-am plictisit: fata citea prea incet pentru gustul meu.