iPad Mini este prezentata sub forma unei noi machete

  Daca zvonurile despre iPhone 5 s-au dovedit a fi adevarate, atunci de ce nu ar fi adevarat si zvonul conform caruia iPad Mini ar urma sa fie lansata in aceasta toamna? Daca sunteti increzatori in lansarea acestui produs si doriti sa il achizitionati, atunci am astazi pentru voi o noua macheta care ar trebui sa reprezinte tableta. Macheta este produsa in baza carcasei aparute acum cateva saptamani pe internet, are camere pe ambele parti, are probabil un microfon in mijlocul carcasei, are noul Lightning Dock si diagonala despre care ati tot auzit pana acum, cea de 7.85 inch.

  Avand in vedere ca vorbim despre o macheta facuta de catre un website chinez, nimeni nu stie cat de real este reprezentat produsul, insa nu cred ca exista o diferenta foarte mare intre pozele de aici si ceea ce ar putea prezenta Apple. Toate aceste zvonuri despre iPad Mini au un sambure de adevar in ele, ramane acum de vazut cum se va prezenta produsul final.

8 COMENTARII

  1. daca ai un ipad sau ipad mini, care este relativ mai portabil, cumva nu mai folosesc atat de mult iphone, deci cumva bateria va ramane doar pt apeluri, restul facand pe ipad