Iata ce informatii pierzi din aplicatia Google Maps cand faci update la iOS 6 si cu ce aplicatii poti sa le recuperezi

  Stim cu totii ca noul aplicatie Maps a iOS 6 ne lasa fara o groaza dintre functiile pe care sistemul Google Maps le avea, iar pentru multi utilizatori acest lucru determina o amanare a update-ului la noua versiune a sistemului de operare. In imaginea de mai sus aveti prezentat numarul de tari care pierd informatii prin utilizarea aplicatiei Maps din iOS 6, iar Romania pierde informatiile despre trafic, informatiile din Google Street View, informatii despre locatii, si informatiile despre rutele mijloacelor de transport in comun sau cele privind rutele ce pot fi parcurse ca si pieton.

  Pentru fiecare dintre lucrurile pierdute prin aceasta schimbare, exista cel putin o aplicatie din App Store care face o treaba cel putin la fel de buna si in functie de interesul vostru puteti incerca una dintre recomandarile de mai jos. StreetView-ul din Google Maps poate fi inlocuit cu iFindView sau StreetView, ambele titluri oferind utilizatorilor acces direct la sistemul Google Streetview al companiei din Mountain View. Pentru informatii despre rutele mijloacelor de transport in comun sau cele privind rutele ce pot fi parcurse ca si pieton putem utiliza website-ul Google direct din Safari, ori putem alege una dintre aplicatiile din aceasta lista. La final raman informatiile desre trafic pe care nu le puteti recupera decat accesat versiunea mobila a Google Maps, insa pentru a recupera functia care va ajuta sa cautati locatii din orase puteti utiliza Google+ Local, fosta Google Places.

  In final ceea ce pierdeti prin instalarea aplicatiei Maps castigati de la alte aplicatii, deci nu este totul chiar atat de rau.