iPhone 5 face poze mai bune decat iPhone 4S in conditii de luminozitate scazuta, iata dovada

  La conferinta de prezentare a iPhone 5 Apple a laudat camera terminalului spunand ca ea inregistreaza poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, insa putina lume a crezut acest lucru. Ei bine in imaginea de mai sus avem o prima dovada a faptului ca in iPhone 5 se “ascunde” o camera demna de laudat, cel putin din acest punct de vedere, insa desigur ca aceasta este doar o prima dovada in acest sens. In perioada urmatoare ramane sa vedem primele comparatii intre inregistrarile facute cu iPhone 5 si iPhone 4S, iar atunci vom vedea cat de buna este intr-adevar noua camera.

12 COMENTARII

  1. Aveam candva un Sony Ericsson K800i care desi avea o camera de 3.2 MP dadea clasa in ceea ce priveste pozele facute pe intuneric (nu in conditii de luminozitate redusa) absolut tuturor telefoanelor, si probabil ca i-ar da si lui iPhone 5.

  2. pentru toti exista aparat foto in magazine, ce doriti mai mult? sa fie 5in 1? nu poate sa le faca pe toate 😉 pe mine ma satisface iph 4 asa cum e .si da se vede diferenta intre4s si 5 e mai luminoasa poza mai clara bun terminal :d app zaone intre dezamagire si… dezamagire ai postat tu pe aici , de ce dezamagire? ca sa vandut de 2x mai mult decat 4s ?

  3. Detin un 4s iar dealungul timpului am mai comparat pozele facute cu el cu cele ale altor telefoane , de obicei asta se intampla intr-o lumnozitate scazuta. Putine telefoane sau apropiat de calitatea pozelelor facute de 4s, doar 2-3 comparanduse cu el (unu din ele s3)… Asa ca daca aceasta poza este reala , cu siguranta nu va avea competitor!

  4. Ma indoiesc profund ca pozele sunt facute in aceleasi conditii de luminozitate. Diferenta intre cele doua poze este enorma din punct de vedere al luminozitatii. Sau este posibil ca cel care a facut poza sa fi masurat luminozitatea (prin touch pe anumita zona) in mod diferit, ceea ce din nou ar insemna o pacaleala. Daca in poza cu 4s ul a masurat luminozitatea de pe o zona alba sau luminoasa, atunci diafragma aparatului se inchide si normal ca a iesit o poza mai intunecoasa.

    Inca o data, e mult prea mare diferenta ca sa fie adevarat. N-as crede chestia asta nici macar daca ar fi comparatie intre 4 si 4s

  5. @cipi mai bine trezeste-te baiete. Daca citești doar titlurile articolelor si după te apuci de comentat aiurea-n tramvai ești praf.
    P.S: s3 la capitolul poze e cu o clasa peste 4s. ( sunt posesor de iPhone )

  6. e clar ca o chestie de focalizare iphonul 5 a focalizat in partea mai intunecata iar 4s in cea mai luminata ,prea e mare diferenta

  7. dupa ce s-a laudat atat de mult camera de la 4s, acuma se spune ca este jalnica, iar cea de la 5 e ridicata in slavi, ce ma amuza politica apple