Rezolva eroarea Cannot Connect to App Store in iOS 6

Dupa problema legata de conectivitatea retelelor Wi-Fi, se pare ca iOS 6 are o noua problema care acum este legata de App Store-ul companiei Apple. Unii utilizatori au fost intampinati de eroarea Cannot connect to App Store  dupa ce au incercat sa foloseasca aplicatia App Store trecand la ea din cea Passbook. Pe forumurile de discutii ale Apple exista mii de persoane care se plang de existenta problemei, insa exista o rezolvare foarte simpla care va readuce functionalitatea aplicatiei App Store.

Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti in Settings > General > Date and Time > Set Automatically si sa alegeti optiunea Off, setati data cu un an inainte, apoi incercati sa accesati din nou App Store-ul, apasati OK la mesajul de eroare care va fi afisat din nou, apoi reveniti in acelasi meniu al iOS si setati optiunea anterioara pe ON. Aceasta metoda a rezolvat problema pentru foarte multi utilizatori si daca intampinati eroarea, indiferent ce versiune a iOS aveti instalata in terminal, puteti folosi trick-ul.

19 COMENTARII

  1. Sebi…. mai incearca ca o sa mearga rezolvarea aceea este chiar ok. dar aceea rezolvare merge doar daca ai ios 6… am incercat inainte sa fac update pe ios5.x.x si nu avea nici un efect aveam aceea problema cu mult timp sa apara ios6.

  2. pe iphone 4 nu mi-a mers varianta postata aici. si am incercat de f multe ori, cu restartat de telefoane, cu log out la cont de itunes, cam tot ce am gasit pe forumuri am incercat. se pare ca la multi a mers. la mine nu mergea…pana cand am incercat:

    am intrat la setings, data, turn off ora automata si am modificat data, PUNAND in loc de septembrie, OCTOMBRIE (restul; ziua si anii ramanand la fel; asta in conditiile in care modificasem si luna si an si zi, dar in URMA le puneam)

    asa mi-a mers, incercati!

  3. Si eu am aceeasi problema…am un iphone 4 16gb codat pe orange..mergea perfect (pe ios6) numai ca aveam o gramada de muzica si etc…si am zis sa ii dau un restore ca era prea incarcat..de atunci nu mai merge…la inceput cand intran in app store nu aparea nimic..adica numa bara de jos si de sus..am dat restore din nou si acum pot vedea aplicatiile,dar cand sa le descarc zice connot connect to itunes store..iar daca dau data cu 1 an in urma apare loading si ramane asa..chiar nu mai am nici o idee ce sa ii fac x_x

  4. Am un iphone 4,prima data cand nu a mers am crezut ca are ceva,asa ca am iesit dupa cont si cand am incercat sa intru iar nu a mers,aparandu-mi asta. Am incercat ce am vazut aiici si tot nu merge,nu stiu ce are. Daca intru dupa un alt cont va face la fel?

  5. Faceți așa : Setari > General > Data si ora > Setare automata pe Off si setati data pe cât vreți 2012 si gata.O sa va meargă.Merge pe iPad-ul meu.