Apple inceteaza sa mai salveze SHSH-uri pentru iOS 5.1.1! Tu nu mai poti face usor restore!

  In aceasta seara am descoperit ca Apple a incetat sa mai inregistreze SHSH-uri pentru iOS 5.1.1, SHSH-uri cu ajutorul carora oricine putea face downgrade fara probleme la aceasta versiune a sistemului de operare. Dupa cum am explicat si in acest articol, situatia devine de acum foarte complicata pentru toti cei care detin iDevice-uri lansate dupa tableta iPad 2 deoarece in anumite cazuri procesul de restore este blocat. Din pacate doar terminalele iPhone 3GS/4, iPod Touch 4G si iPad 2(numai cele cu SHSH-uri salvate atat pentru iOS 4 cat si iOS 5) vor putea face restore la orice versiune a iOS pentru care au SHSH-uri salvate.

  Posesorii de tablete iPad 2(cu SHSH-uri numai pentru iOS 5), iPhone 4S sau iPad 3 vor putea face re-restore numai la versiunea iOS 5.x pe care o au in terminale si numai daca au blob-uri salvate pentru ea. In cazul in care pe aceste dispozitive s-a facut update la iOS 6, procesul de restore este imposibil inapoi la iOS 5.1.1. In cazul iPhone 5 se poate face restore numai la iOS 6, alta versiune nefiind disponibila pentru el.

  Din pacate procesul de restore inapoi la iOS 5.x este blocat pentru multi, insa in curand ar trebui sa avem o solutie de jailbreak pentru iOS 6.