Jailbreak pentru iOS 6 vom avea in cateva saptamani sau luni de zile conform lui Pod 2G, plus cateva informatii despre downgrade-ul de la iOS 6

  Pod2G, omul care acum cateva zile spunea ca nu lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iOS 6, a afirmat aseara ca o eventuala solutie de jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare va fi dezvoltata in cateva saptamani/luni de zile. In acest weekend se desfasoara in San Francisco JailbreakCon, o conferinta internationala in care hackerii ce dezvolta solutii de jailbreak fac diverse prezentari in legatura cu securitatea iOS-ului. Acolo vor fi prezenti si dezvoltatori de tweak-uri/aplicatii pentru Cydia, si utilizatori obisnuiti, iar toata lumea asteapta ceva grozav de la ei.

  Practic in ultimele luni s-a generat ideea conform careia iPhone 5 ar urma sa fie jailbroken acolo in direct, exista sansele ca acest lucru sa se intample, insa chiar si asa, o solutie de jailbreak pentru acest dispozitiv si iOS 6 va fi lansata abia peste o buna perioada de timp, probabil dupa ce iOS 6.0.1 va fi disponibil. iOS 6 a aparut miercurea trecuta, nu a fost indeajuns de mult timp pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak si ea nu va veni foarte usor deoarece Apple a schimbat multe in iOS 6. Zilele trecute Pod2G si p0sixninja au afirmat ca Apple a facut o greseala importanta in iOS 6, probabil se refereau la ceva ce ar putea ajuta la dezvoltarea unei solutii de jailbreak, insa vorbim despre un proces de durata.

  Acestea fiind spuse, o solutie de jailbreak pentru iOS 6 va exista la un moment dat, insa pana atunci trebuie sa aveti rabdare. In caz ca va intrebati, NU puteti face downgrade de la iOS 6 la iOS 5.1.1 daca aveti iPhone 4S, iPad 3 sau iPad 2 fara SHSH pentru iOS 4.x si 5.x. Daca aveti un iPhone 3GS/4 sau  iPod Touch 4G, atunci prin acest tutorial puteti face downgrade NUMAI daca aveti SHSH-uri si blob-uri salvate!