Apple incepe sa imbunatateasca hartile aplicatiei Maps din iOS 6

  Cand Tim Cook a promis ca aplicatia Maps din iOS 6 va fi imbunatatita, iar hartile sale vor fi actualizate, el nu a glumit absolut deloc deoarece ieri au inceput sa apara imbunatatirile in cadrul aplicatiei. Utilizatori din lumea intreaga au observat ca Apple a corectat greseli din hartile 2D, dar si ca imaginile modului FlyOver au fost actualizate in unele orase, astfel incat acum informatiile afisate sunt corecte. Apple nu a reusit sa actualizeze si sa corecteze toate greselile facute, insa important este ca se misca repede si face lucrurile bine.

  Din pacate doar tarile importante pentru Apple beneficiaza acum de pe urma muncii depuse de catre inginerii companiei, in Romania nu am observat vreo modificare in ceea ce priveste hartile, insa daca voi ati observat, va rog sa ma anuntati. In New York, Londra sau Noua Zeelanda lucrurile incep sa se indrepte, in alte tari se intampla probabil acelasi lucru si Romania nu cred ca va fi pentru mult timp data la o parte de catre Apple, iar in curand vom vedea greselile reparate si aici. Din pacate Apple nu a adaugat si informatii noi privind locatiile si nu a inclus POI-uri noi in acest update, dar in timp le va face pe toate.

  In concluzie, aplicatia iOS 6 Maps este actualizata constant, Apple isi repara greselile si ramane de vazut cat ii va lua sa rezolve totul.

6 COMENTARII