iPhone 5 este iDevice-ul perfect pentru cei care fac jailbreak

  La doar o zi dupa lansarea iPhone 5 in 9 tari de pe glob, dispozitivul a fost exploatat de catre hackerii ce dezvolta solutii de jailbreak, insa din pacate suntem inca departe de a putea face acasa jailbreak acestui dispozitiv. Chiar si asa, iPhone 5 va fi cel mai bun iDevice pentru cei care doresc sa faca jailbreak propriului terminal si doresc sa il personalizeze dupa bunul plac. Avand 1 GB RAM si un procesor ce poate atinge frecvente de pana la 1.3 GHz, problemele de performanta generate de instalarea multor tweak-uri ar putea deveni doar o trista amintire pentru multi.

  iPhone 5 este de departe cel mai puternic iPhone lansat pana acum, are hardware indeajuns de capabil sa faca fata oricaror tweak-uri disponibile acum in Cydia si instalarea Winterboard-ului, sau a Dashboard X nu va afecta la fel de mult exprienta de utilizare a iOS-ului. Nici iDevice-urile actuale nu se descurca rau in a rula aceste tweak-uri, insa iPhone 5 ar trebui sa o faca de 2 ori mai bine si sunt convins ca dezvoltatorii vor profita de hardware-ul potent din terminal pentru a ne oferi tweak-uri si mai bune si mai utile.

  Din punctul meu de vedere iPhone 5 va fi iDevice-ul pe care veti putea utiliza tweak-uri si aplicatii din Cydia fara a va gandi ca dispozitivul ar putea functiona greu sau s-ar putea reseta din cauza lipsei RAM-ului, insa nu va imaginati ca aceleasi tweak-uri si aplicatii nu vor afecta in acelasi mod autonomia bateriei. Din acest punct de vedere nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari, autonomia va fi la fel de slaba precum in cazul iPhone 4S daca instalati multe tweak-uri, dar macar totul va rula cat se poate de fluid.