MacBook Pro cu Retina Display de 13 inch urmeaza sa ajunga in magazine pana la Craciun

  MacBook Pro Retina Display cu ecran de 13 inch este in momentul de fata produsul pe care multi utilizatori il asteapta, deoarece prin el oricine ar putea experimenta tehnologia folosita de Apple in Retina Display-urile din Mac-uri, insa fara a plati peste 2000$ pentru acest lucru. Desi Apple nu a spus cand va aduce acest produs pe piata, un analist american sustine ca planurile privind lansarea dispozitivului indica faptul ca el ar urma sa ajunga in magazine pana la Craciun. Partenerii Apple urmeaza sa inceapa productia noului Pro, iar in Q4 2012 el ar urma sa ajunga pe rafturile magazinelor din lumea intreaga.

  Noul Pro ar urma sa aiba o rezolutie de 2.560 x 1.600 si daca va aduceti aminte de articolul de astazi despre tableta Samsung veti afla ca despre aceeasi rezolutie vorbeam si acolo. Acest MacBook Pro ar fi o solutie ieftina si buna pentru cei care vor sa beneficieze de cele mai noi tehnologii Apple fara a plati un pret exagerat pentru ele, iar speranta este ca sarbatorile de iarna vor aduce acest produs pe piata. Apple urmeaza sa lanseze Pro-ul dupa iPad Mini, iar in ceea ce priveste pretul, ne putem astepta ca el sa fie in jurul valorii de 1700$.

5 COMENTARII

  1. da, dar rezolutia de pe tabletele android pe care se gandesc sa le faca e pe 10 inch, totusi…nu zic ca o sa faca mare branza, dar for the record…

  2. @georgian aia din articol sunt dolari si nu lei ….ca daca era 2000 de lei cred ca se vindeau macbook-urile in avans pe 2 ani.:)