CamHoodie – o carcasa pentru iPhone 5 promite sa rezolve problemele efectului de halou in timpul captarii pozelor

  Aveti probleme in a inregistra poze cu ajutorul terminalului iPhone 5? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca o noua caracasa pentru terminale iPhone promite sa rezolve aceasta problema fara prea mult efort. camHoodie este numele acestei carcase si ea rezolva problema camerei din iPhone 5 prin simpla acoperire a marginilor sticlei protectoare cu o bucata de cauciuc, ce nu permite luminii sa afecteze senzorul de imagine in timpul inregistrarii pozelor. Problema nu este complet rezolvata, insa daca va uitati la pozele de mai jos veti observa ca ea este destul de eficienta.

  Carcasa costa doar 25$, este deocamdata disponibila numai in SUA si din moment ce ea a aparut pe piata, altele vor fi rapid disponibile si vor rezolva partial problema camerei in exact acelasi mod.

7 COMENTARII

  1. Ce vrajala ieftina!…e aceeasi poza modificata, uitati-va cu atentie ca e fix acelasi cadru, doar au photoshopat-o pe femeia aceea ca sa distraga atentia de la faptul ca e una si aceeasi poza, sa fim seriosi, cata precizie in maini trebuie sa ai sa faci 2 poze si sa scoti cu exactitate acelasi cadru.Uitati-va in stanga deasupra botului acelei masini negre, e un robinet care apare in fix acelasi cadru in ambele poze, dar si la roata masinii se poate vedea acelasi lucru….nici daca faci 2 poze de pe un trepied nu reusesti sa scoti in ambele un cadru atat de precis, sa nu mai vorbim de faptul ca intre aceste asa-zise “2 cadre” ar fi trebuit sa imbrace telefonul in carcasa magica si ce sa vezi…si-n cea de-a doua a iesit cu exactitate acelasi cadru ca-n prima!wow….ce fotograf:))))