iMac 2012 ar putea fi mai subtire, ar putea avea un design nou, o imagine a structurii sale interne apare pe internet

  De cateva luni de zile multi utilizatori de Mac-uri se intreaba cand urmeaza sa lanseze Apple o noua versiune a iMac, iar conform unui forum din China, s-ar putea sa il vedem in pe data de 23 octombrie impreuna cu iPad Mini. Pe acel forum se spune ca iMac 2012 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte ce va avea loc luna aceasta ori luna viitoare si conferinta din 23 octombrie pare a fi cea mai probabila. Noul iMac ar urma sa fie mai subtire si ar urma sa aiba un design diferit, carcasa urmand a avea forma teardrop, aceasta schimbare contribuind la subtierea designlui. Impreuna cu aceste informatii a aparut si imaginea de mai sus care prezinta o placa de baza a iMac-ului, cei de la iFixIt spunand ca ea ar putea fi reala deoarece unele componente se potrivesc, cu cele disponibile in actualele modele.

  Se pare ca in iMac 2012 ecranul ar fi lipit de panoul frontal al carcasei, Apple alegand sa faca un proces de laminare pentru ele, insa asta pare sa afecteze yield rate-ul si implicit rata de productie a iMac-urilor. Pentru inceput Apple s-ar pregati sa lanseze pe piata doar o versiune de 21.5 cu acest nou design, urmand ca modelul cu ecran de 27 inch sa fie disponibil mai tarziu, pe masura ce procesul de productie este perfectionat si destule unitati sunt disponibile in stoc. Desi unii dintre voi asteapta cu nerabdare produsul, din pacate se pare ca pretul de vanzare ar putea creste, insa deocamdata nimeni nu stie exact cu cat.

  La final va spun ca McBook Pro Retina Display cu ecran de 13 inch ar fi deja in productie la anumite fabrici ale Apple si pana la sfarsitul anului el urmeaza sa ajunga pe piata. Tot pana la sfarsitul anului ar urma sa fie disponibila o versiune imbunatatita a MacBook Pro-ului cu ecran de 15 inch, Apple modificandu-i structura interna pentru a rezolva unele probleme de natura tehnica, o mai buna disipare a caldurii fiind mentionata printre ele.

  In concluzie, ne asteapta o toamna cu multe Mac-uri noi.