iPod Touch 5G nu are senzor pentru lumina ambientala, nu-si ajusteaza singur luminozitatea ecranului

  iPod Touch 5G a fost lansat de catre Apple saptamana trecuta, performantele sale sunt injumatatite fata de cele ale iPhone 5, insa in afara lipsei functiei GSM si a GPS-ului, iPod Touch-ul vine si fara senzorul de lumina ambientala care ajusta automat luminozitatea ecranului. Desi toate iDevice-urile celor de la Apple au venit echipate cu senzori de lumina ambientala, din pacate in iPod Touch 5G compania a luat decizia de a renunta la acest senzor si daca nu costurile sunt de vina, atunci probabil dorinta de a face dispozitivul mult mai subtire au convins-o sa ia aceasta decizie.

  Daca verificati website-ul Apple constatati ca nu exista o mentiune cu privire la existenta unui senzor pentru lumina ambientala, Apple a renuntat fara probleme la el, insa multi utilizator nu vor fi multumiti de decizie, mai ales ca majoritatea vor afla acest lucru abia dupa ce vor face o achizitie. Fara acel senzor luminozitatea ecranului iDevice-ului vostru nu se va seta automat, va trebui sa o modificati voi manual de fiecare data cand nu mai vedeti nimic pe ecran si in lipsa unor toggle-uri disponibile in iOS, veti fi nevoiti sa folositi tweak-uri pentru a o administra rapid.

13 COMENTARII

  1. Oricum mie nu mi se părea ca functiona. Am un iTouch generația a3-a si nu inteleg de ce cand aveam auto-brightness pe on tot se modifica luminozitatea dacă mutam slider-ul…

  2. Functioneaza intr’un mod in care nu iti dai seama. De exemplu daca inchizi lumina in camera, el automat stabileste luminozitatea. Cu ajutorul sliderului ala, tu setezi cat de luminos vrei sa se vada, iar cand inchizi lumina in camera, ti se pare ca se vede la fel de luminos ca si cand ar fii deschisa lumina. Sper ca ai prins ideea.

    Senzorul era foarte folositor, si pacat ca l’au scos.. au inceput sa isi bata joc de ipoduri..

  3. De aia e ipodul așa de subtire,n-are buton pentru mute,receptor GPS,cartela sim,senzor de vibratii,difuzorul acela de sub camera n-are,oricum,mie auto brightness mi se pare inutil,îmi arteziana luminozitatea la jumate si gata,si îmi ia doar 30 de minute din stand by.

  4. P.S.Au scos senzorul pentru ca de la iPhone 4 alb incoace aveau problema cu lumina,si in cazul iTouch 5 doar versiunea Black&Slate are fata neagra restul il au alb.Deci l-au scos pentru ca probabil sticla era prea subtire si nu functiona corect senzorul.

  5. Un buton mute ar fi convenabil,dar microfonul sub camera ii pentru apeluri iar vibratia ar fi inca un lucru fain pentru jocuri shootere,dar avand in vedere grosimea eu sunt pe deplin multumit cu ce ofera iTouch 5.

  6. Rares, tu gandesti ce vorbesti sau ce naiba faci?
    Difuzor la camera frontala? Ce sa faci cu el? Ca nu e telefon sa iti trebuiasca.
    Cartela sim? E iPod nu iPhone. Ce naiba?!