Asa ar putea arata noul iMac (concept)

  Duminica v-am spus ca noul Mac ar putea avea un design asemanator cu cel al unei picaturi de lacrima si un designer s-a gandit sa faca un concept care prezinta potentialul produs pe care Apple urmeaza sa il lanseze. Nimeni nu stie sigur daca Apple va alege sa aduca acest design pe piata, deci nu priviti imaginea ca fiind una sigura.

7 COMENTARII

  1. arata oribil…eu zic ca ar arata bine sa lase forma actuala doar sa il subtieze putin…oricum..cui ii trebuie un imac subtire X_X

  2. Nu arata oribil ci doar putin diferit. Sper sa nu fie prea usor sa piarda din stabilitate mai ales in caz ca il folosesti pe tren cum am vazut ceva acum cateva zile :))

  3. Pai cel initial are 20 kg? Nu te scuza prin afirmatii gresite. Deci dupa afirmatiile tale deja poti sa iti iei iMAC :Weight: 20.5 pounds (9.3 kg)

  4. In opinia mea arata impecabil asa cum e acum. Nu ma incalzeste cu nimic daca il fac mai subtire. Nu il car. Daca vreau sa-l car imi iau un macbook.

  5. Corect, oricum chiar daca anunta ceva o sa fie probabil pe parte de hardware..o sa ii puna basic SSD uri si probabil putin la design