iPad Mini vs Google Nexus 7, Nook HD si Kindle Fire HD

  Continui articolul anterior unde aveati o comparatie intre tabletele iPad si Google Nexus 7, si va prezint o comparatie facuta de Engadget intre iPad Mini, Google Nexus 7, Nook HD si Kindle Fire HD.

19 COMENTARII

  1. 2 minusuri mari la ipad mini

    1. Rezolutia slabuta. Se doreste a fi un reader, si chiar mai ieri se argumenta ca o rezolutie mai mare ajuta la citit.

    2. Bezelul mic in laterale care ar putea face incomod la tinut in mana, cu toata greutatea redusa.

    De pret nu zic nimic. N-are rost.

  2. Undispus , ce gluma frate? Nexus 7 are rear camera? poti face facetime ? si nu ma lua cu skype sau alte rahaturi , poti sa ii bagi cartela? Este la fel de usoara si subtire? si tine 10 ore? si sa numai zic de design care arata ca o mare diaree pe langa ipad , asa ca te rog frumos pasionat de android dute pe forumul tau ! Sa numai zic ca aplicatiile pentru android la tablete sunt doar simple aplicatii largite de telefon , patetic … Invata sa apreciezi calitatea , apple produce produse premium nu rahaturi din plastic si e logic sa fie cu cativa dolari mai scumpe dar ai si calitate pe masura … Uite cum arata nexus-ul ala zici ca e rama foto!!! Sper ca m-am facut inteles

  3. Sigur trec pe iPad Mini! Asteptam inca de la primul iPad sa fie usor si mai portabil. Vroiam sa cumpar vreo tabeleta Samsung/Asus mai usoara, insa acum sunt convins cu ce raman. Ma starui sa vand cat mai repede iPad 3!

  4. Cam greu sa ma hotarasc intre nexus 7 si ipad mini , de vreo un an jumate tot aman achizitia unei tablete si parca nici acum nu sunt hotarat . Ipad mini are rezolutia mica si putini ppi si inca un mare minus pretul exagerat fata de concurenta in tip ce ca minus nexus 7 are doar faptul ca nu are conexiune de date si camera dar asta nu e o problema atata timp cat poti folosi personal hotspot de pe telefon iar de camera foto nu sunt atras (daca vreau sa fac poze le fac cu aparatul foto). Tind sa trag spre nexus 7 cu toate ca parca as mai astepta un an pentru urmatorul ipad mini (poate va avea o rezolutie de 1280×800 si 180+ ppi) :((((

  5. ipad mini NU afiseaza mai multe pe ecran, doar mai mare. poate explici cum poate un dispozitiv cu rezolutie inferioara sa afiseze mai multa informatie decat unul cu rezolutie superioara.

  6. un mic exemplu: o imagine 1280 x 800.

    nexus o afiseaza integral, in timp ce ipadul ori o scaleaza la rezolutia nativa, ori vei face scroll.

  7. Eu inca vreau Video Store in Romania… intr-un fel mi se pare jignitor ca Bulgarii au si noi nu… Eu toata muzica din telefon, calc, ipod, o am cumparata din iTunes store si sigur voi cumpara si filme pentru ca mi se pare normal sincer… trebuie sa ne “maturizam” si noi pe aici 🙂
    Cat despre iPad mini, eu am deja un iPad si m-ar tenta si unul mini dar nu inca sigur…

  8. Domnul Stiu mai bine ! de fapt nu stii nimik, esti un fanboy care are ochelari de cal. Cum poti sa spui ca Asus produce produse de proasta calitate. Esti pe langa total. Nu sunt fan android, sunt fan ce e bun. Iar acest produs Nexus 7 e apreciat de toata lumea de aia si Apple au scos un produs concurent. Nu ai nici o treaba cu gadget-urile si te bagi ca chilotii in fund.

  9. @undisput, realitatea e ca iPad-ul se vinde de 3 ori mai bine decat toti concurentii la un loc. De ce crezi ca Apple a fost convinsa de Nexus 7 sau alte incercari esuate? Eu cred ca daca iti iei tableta, sa fie cu iOS sau Windows 8, Android ar trebui sa ramana pe smartphone-uri.

  10. @Zaone, initial am vrut sa scriu 5, insa nu sunt available rapoarte curent, de aceea am limitat la 3, rezultand o cata de 75% a iPad-ului. Cu iPad Mini, toate celelalte 7″-uri vor fi ca si moarte!

    Apropo, am avut Galaxy Tab 7.7 cu bezel ingust, subtire, carcasa metalica, ecran SAmoled, usor. L-am asteptat aproape un an si l-am luat paralel cu iPad 3-ul, insa m-a deceptionat repede si l-am vandut.

  11. Undispus , daca vorbesti de asus care au scos acum laptopuri trase la xerox dupa macbook air atunci lasa-te frate 🙂 , ce aplicatii ruleaza pe android si ce aplicatii ruleaza pe ios . Daca nu iti convine pretul unui produs nu inseamna ca este inferior plasticului aluia de 199 de dolari pe care ti-l permiti tu . Pune mana pe un idevice si apoi ai sa vezi ca vorbesti fara sa sti ! Si tot sustin ca esti fanboy android .