iPad Mini vs Google Nexus 7 si o comparatie a specificatiilor celor 3 modele ale iPad disponibile pe piata

  In cadrul evenimentului de prezentare a iPad Mini, Phil Schiller a facut o comparatie intre iPad Mini si Google Nexus 7, prezentand tableta iPad ca un produs superior, ceea ce este adevarat, daca privim totul prin ochii Apple. Daca privim lucrurile diferit, atunci s-ar putea sa ajungem la o alta opinie, dar pana atunci va las in compania unei comparatii intre iPad Mini si Google Nexus 7, plus o comparatie a specieficatiilor iPad Mini, iPad 3 si iPad 4.

 

28 COMENTARII

  1. da,comparatia e facuta pentru a distrage atentia de la pret…am crezut ca se apropie cat de cat de nexus 7 macar la 100/150 € diferenta(pentru ca acolo e ceva si la NOI e altceva) dar e departe…ambele tablete au +/-…dar la baterie au cam fortat nota intre cele 2….so,nexus 7 32Gb cu 3g(care urmeaza sa apara pe piata) la pretul celui de 16 Gb…e mult mai ok

  2. Si acum cateva intrebari off-topic legate de iOS 6 pe iPad 3-ul meu, versiunea de 32gb WIFI:
    1. Aveti idee de ce nu merge iMessage? (Se deschide si apoi se inchide imediat)
    2. Aveti idee ca in mom in care doresc sa descarc un video din Podcasts, acesta nu imi apare in app Videoclipuri?

    De ce nu s-a discutat deloc de nenumaratele buguri din iOS6?

    Sincer astept sa apara iPhone 5 in Romanica si sunt dispus sa il achizitionez, acesta fiind primul meu iPhone, insa sunt de parere ca Apple este in cadere libera si ca nu a spart gura targului in 2012.

    Stima!

  3. Buna seara. Care e diferența între new Ipad si Ipad retina display ? Pe site-ul Apple.com nu apare deloc la comparativ . De la Ipad 2 sar direct la Retina display . Multumesc mult !

  4. new ipad a cel cu retina display , acum au scos o noua versiune a lui cu alt procesor si noul conector deci de fapt e un ipad actualizat si nu un ipad 4

  5. Comparatia asta e total eronata (cea mai mare idiotenie e sa incerci sa compari doua lucruri care nu pot fi comparate !) Sa compari iPad cu un plasric ordinar si sa te miri de diferenta de pret dintre cele 2 tre sa fi idiot ! Spun decat atat : nexus 7 poate fi comparat doar cu E-boda si Miria (eventual cu ramele foto de la Philips), in timp ce iPad deocamdata nu are cu ce sa se compare pentru ca deocamdata nu axista nimic pe piata care sa se apropie macar de el… Drept dovada sta peocenrul covarsitor si de-a dreptul umilitor pentru ceilalti producatori de tablete (in niciun caz competitori !!!) de 91% din piata tabletelor in favoarea apple, ca sa nu ma zic de implementarea tabletelor iPad in scoli si diferite institutii… Asta spune tot.

  6. djacta nu exagerez deloc, asta e diferenta… iar tu florin argumenteaza cu ce exagerez… ca asa e usor doar sa zici despre cineva orice.

  7. ba da …. in primul rand nu e vorba de un plastic ordinar , sau pt tine plasticul in general e ordinar ? in al doilea rand aici e vb de ipad mini si nexus 7 asa ca exista o comparatie , ce poti sa imi spui ca are ipad mini in plus ? nu e din plastic ? asta nu are o foarte mare importanta … ipad cu nexus nu se pot compara pt ca e vorba de produse diferite si diagonale diferite … iar despre faptul ca ipad nu poate fi comparat cu nimic si ca nu ii ajunge nimeni la nas nu e chiar asa galaxy tab 2 e un produs deosebit … deci nu inteleg care e problema …. recunosc ca apple face produse bune , bine construite , de calitate dar ce spui tu ca ei sunt in varful muntelui si ceilalti jos in poiana nu e chiar asa …. de ce crezi ca au scos ipad mini pe piata ? au facut studiu si au vazut ca lumea isi doreste la nebunie un ipad mini ?

  8. da plasticul e ordinar comparativ cu aluminiu, in plus camera frontala, posibilitatea de a fi folosit pe o retea 3g, 4g, capacitatea memoriei mai mare, apple prin iPad mini oferind mult mai multe variante ( NU DOAR UNA SINGURA !!! ) pentru a avea de unde alege ce ti se potriveste, NU, NU E DIN PLASTIC si are o foarte mare importanta, daca pentru tine nu conteaza pentru foarte multi conteaza dorind sa iasa din anonimat cu un produs PREMIUM ( calitate superioara ) pentru ca de aia platesc. Cand am spus ca nu se poate compara cu nimic o spun chiar cifrele vanzarilor tabletelor la nivel global acolo unde iPad detine 90%, de ce crezi ca 90% din posesorii de tablete aleg iPad ??? Ba chiar asa e in momentul de fata, ei sint sus si restul ii gadila pe la picioare… iPad mini au scos ca sa ia 90% si din segmentul care doresc o tableta mai mica. Nu mai era nevoie de niciun studiu vanzarile o spun…

  9. da , poate pt tine e ordinar … si eu pot spune ca aluminiul e ordinar fata de fibra de carbon …sunt tablete cu android care au si 3g, 4g … capacitatea memoriei ? si aici cred ca sunt tablete cu android care au memorie mai multa , oricum au card … deci daca e din aluminiu e premium , interesant … da intradevar a fost o perioada in care ipad a dominat si nu prea avea rivali si din cauza android si din cauza developerilor si din cauza producatorilor dar nu cred ca mai e asa … de ce aleg 90% ipad ? considera ca e bun , alti ca e cool , altii ca arata frumos , altii pt ca are si popeasca , altii pt ca li se pare ca toata lumea are si trebuie sa fie in trend ,nu stiu probabil unii din ei de prosti , sau din cauza marketingului foarte bun, sau pt ca prefera sa aiba ultima tehnologie cel mai scump produs…. si pt ca mult timp nu au avut alternative

  10. Exact ce spuneam… si cu asta ma opeesc. In primul rand plasticul nu e fibra de carton si nu stiu nicio tableta samsung sa fie facuta dintr-un astfel de material, bine-nteles exact ce spuneam ca nu exista nimic care sa se apropie o spui chiar si tu, a trebuit sa enumeri vreo 4,5 tablete samsung ca impreuna sa poata face ce face un singur iPad ! Premium nu consta doar in faptul ca are carcasa din aluminiu ci si cum e finisata si restul materialelor folosite, design unic si terminand chiar si cu ambalajul… Perioada exista ! Nu, a fost, ca nu s-a terminat si domina in continuare !