O luna cu iPhone 5

  iPhone 5 a fost lansat acum mai bine de o luna de zile pe piata, l-am achizitionat chiar in ziua in care el a devenit disponibil in SUA si il folosesc permanent de atunci. Cu iPhone 5 am inlocuit un terminal iPhone 4S si pana in momentul de fata nu pot spune ca regret achizitia facuta, desi iOS 6 are cateva probleme de functionalitate care nu au legatura directa cu acest dispozitiv. Multi posesori de terminale iPhone 4S spun si vor spune ca iPhone 5 nu reprezinta un adevarat motiv pentru a lasa in urma acel dispozitiv, si mai multi isi vor schimba parerea dupa ce vor incepe sa utilizeze noul terminal.

  Desi am reusit sa zgarii una dintre benzile laterale ale terminalului chiar in prima zi de folosire, de atunci nu a mai aparut vreo alta zgarietura pe el, si in afara problemei haloului violet ce apare in timp inregistrarii pozelor, nu exista vreo problema relativ importanta cu el. Achizitionand un terminal din primul lot pus in vanzare pe piata, ma asteptam sa am mai multe probleme cu el, insa deocamdata doar problema camerei ma poate convinge sa il schimb, insa nu stiu daca asta va rezolva ceva, avand in vedere ca ea are legatura cu design-ul terminalului si nu cu modul de asamblare.

  Daca vreti dispozitive perfecte, ar fi bine sa nu cumparati vreun produs electronic, daca vreti dispozitive care sa functioneze, sa isi faca treaba si sa fie imbunatatite prin software, atunci stiti ce vi se potriveste. Niciun smartphone nu a fost lansat pe piata fara probleme, toti producatorii le-au rezolvat in timp si Apple va face la fel cu iOS-ul.