Sondaj? Ce nou produs Apple intentionezi sa achizitionezi?

  Pe data de 23 octombrie Apple a prezentat iPad 4, iPad Mini, MacBook Pro Retina Display 13 inch, Mac Mini 2012 si iMac 2012, insa doar o parte dintre produse sunt acum disponibile pentru achizitie. Maine iPad 4 si iPad Mini vor fi disponibile pentru precomanda, Orange Romania a anuntat deja ca le va lansa in tara noastra, puteti face si precomenzi la reselleri, asa ca nu ramane decat sa spuneti ce anume intentionati sa achizitionati in viitorul apropiat.


46 COMENTARII

  1. @razvanrazy: Daca nu vrei nimic, nu votezi. Sondajul e doar pentru cei cu intentie de achizitie.
    @BtZ: Am facut acum cateva saptamani pentru iPhone 5, nu are rost acum iar.

  2. lipseate iphone 5 si varianta nici unul; Zaone stii ce ar fi fain de intrebat? ce tel ai, ce tableta si apoi ce intentionezi sa iri in urmatorul an la fel dpdv tel si tableta

  3. @Zaone: se presupune ca toti de aici au un iDevice si daca ai pune si “Nici unul” ai vedea din marea masa de useri care sunt dispusi sa faca o schimbare/achizitie. Atunci ai o imagine la cat de mobila este “masa” userilor. Asa nu o sa vezi decat care “jucarie” e mai dorita decat alta! Faci cum vrei, pana una alta!

  4. @mihai: Trebuie sa explic de fiecare data acelasi lucru? Am spus mai sus care e ideea. Pe mine ma intereseaza doar cei care vor sa cumpere ceva si ce vor sa cumpere. Nu ma intereseaza cati nu vor sa cumpere nimic, nu despre asta e sondajul.
    @dpetruneac: Cine vrea sa cumpere cumpara si voteaza. Daca nu vrei sa cumperi nimic nu votezi, easy.

  5. poate un macbook. dar in rest, pe mine chiar nu a reusit sa ma atraga deloc iOs 6, motiv pentru care am renuntat la iphone pentru un htc one x.

  6. iMac 2012, 27”, FusionDrive, 16GB, fara discutie.
    Si-un MacMini de lucru, deja e mai puternic decat iMac-ul de 21 de anu trecut.

    Sa nu uitam si iPod din sondaj, un iPod Nano 😉

  7. Eu chiar nu inteleg…la varianta iMAC 21″ cea de 1300$(euro) nu ii poti pune FUSION DRIVE??
    wtf…adica stai cu HDD de 5400 rpm in 2013??

  8. As lua macbook pro 13″ retina, dar nu prea cred ca merita. Flash-ul e bun, dar nu stocheaza foarte mult si mai si costa sa upgrade-ezi o gramada de bani. Ecranul merita dar nu are procesor de grafici si s-ar putea sa nu mearga chiar asa de bine, si la modelele pe care nu le costumizezi nu ai i7… Cred ca o sa iau cel fara retina cu i7

  9. Daca nu esti un expert in grafica procesari etc si nu iti castigi existenta din ceva de genul..eu zic ca un base model iMAC e mai mult decat ok…sau un macbook air de 13″

  10. Da,ipad mini fara retina,macbook pro fara placa grafica integrata,imac subtire(ca si cum piesa aia ar fi mobila sa trebuiasca subtiata sau ar incurca cu ceva stad in aer, nu pe birou) fara unitate optica, toate te imbie spre a le lua. Dar diferenta intre un copil si un adult sta doar in pretul jucariilor.

  11. Ma mai gandesc la macbook pro 13 inch dar cu placa aia integrata si retina display poti doar sa joci solitaire si browsing…nu prea isi merita numele de “Pro”