iPhone 5 si abonamentele speciale de telefonie mobila

  Pentru iPhone 5 cei de la Orange Romania au doua abonamente de telefonie mobila numite Pantera 31 pentru iPhone si Pantera 51 pentru iPhone, iar in imaginea de mai sus aveti listat tot ceea ce va ofera ele in acei bani. In cazul internetului primiti 1.5 GB de trafic inclus si scaderea vitezei la 128 kbps pentru Pantera 31 si 4 GB de trafic inclus si scaderea vitezei la 128 kbps pentru Pantera 51. Optiunea modem, a.k.a. Personal HotSpot este oricum gratuita pentru toti abonatii, deci o primeati gratuit indiferent de situatie. Cele mai mare avantaj la Orange este internetul deoarece aveti trafic mult si viteza de navigare merge pana la 43.2 Mbps.

  Trecem acum la Vodafone Romania care are 3 abonamente pentru iPhone 5 disponibile acum, insa primiti mult mai putin trafic de internet, iar aici cred ca Vodafone-ul ar fi trebuit sa gandeasca logic si nu cu buzunarul. iPhone-ul genereaza mult trafic de date, ei se gandesc la faptul ca oamenii care nu vor fi multumiti de cel inclus vor cumpara optiuni mai mari, insa e pacat sa oferi mii de minute in retea si sute nationale, dar numai 1.5 GB de trafic la un abonament de 60€. La Vodafone aveti avantajul mai multor minute in retea si al MMS-urilor, insa aici e vorba de preferintele fiecaruia.

  La final ramane Cosmote Romania care nu a anuntat oficial ce abonamente va oferi utilizatorilor, insa probabil cele din lista de mai sus nu se vor schimba. Ele au preturi mai mici decat cele ale Orange sau Vodafone, ofera mai putine si aveti nenorocul de a folosi o retea care din pacate are mai multe probleme decat concurenta. De felul in care functioneaza internetul se plange destul de multa lume, in cazul acoperirii situatia este asemanatoare, dar preturile sunt ceva mai mici si terminalele iPhone sunt vandute decodate, iar acesta este un mare avantaj.

  Aveti ofertele operatorilor, nu va spun eu care este mai bun pentru voi, aia care o fac probabil se plictisesc acasa si n-au de lucru, fiecare trebuie sa aleaga dupa nevoi si buget. Doar Orange si Vodafone au deschisa o sesiune de precomenzi pentru iPhone 5 in momentul de fata, terminalul va fi pus oficial in vanzare pe data de 2 noiembrie.