Seful diviziei Windows spune ca iPad Mini este prea scumpa pentru ceea ce ofera

  Steven Sinofsky este omul care conduce divizia ce dezvolta sistemul de operare Windows in cadrul Microsoft, iar astazi el a afirmat ca tableta iPad Mini este prea scumpa pentru ceea ce ofera. El spune ca iPad Mini este o tableta recreationala, iar Microsoft vinde laptop-uri cu Windows 8 care costa doar 280$. Desigur ca in acest pret primiti un produs care booteaza Windows 8, incarca niste pagini web, va mai deschide cateva documente, insa performantele sunt pe masura banilor platiti pe el.

It’s $279. Here we are, talking about seven-inch recreational tablets for $329. It’s not just discounting. It’s engineering work that drives the cost down. It really is a PC for everyone.Is it for everyone all the time? No.

  Era normal ca Microsoft sa atace iPad Mini, avand in vedere ca Tim Cook a facut acelasi lucru aseara, insa nu stiu daca un produs ce ruleaza Windows 8 si costa doar 279$ este potrivit pentru utilizatori. Majoritatea netbook-urilor au performante groaznice, mai slabe decat cele ale unei tablete iPad si exista posibilitatea ca iPad Mini sa ofere mai multe decat acele produse. Microsoft incearca sa ofere prin Windows 8 o versatilitate rar intalnita la asemenea sisteme de operare, iar eu unul ma bucur ca Microsoft a reveni acum in joc deoarece ii motiveaza pe cei de la Apple sa inoveze.