e-rovinieta iti permite sa cumperi roviniete direct de pe iPhone

  e-rovinieta este, daca nu ma insel, prima aplicatie pentru iOS care va permite sa achizitionati onlin roviniete pentru masinile voastre. Aplicatia este facuta de catre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, cea care detine si website-ul www.e-rovinieta.ro, insa partea proasta este ca atat aplicatia, cat si descrierea ei sunt in engleza. Nu prea inteleg eu de ce o companie romaneasca, care vrea sa vanda al romani, fac o aplicatie si o descriere in engleza, dar la noi e mai greu cu ganditul in perspectiva.

  Unii utilizatori sustin ca preturile din aplicatie sunt mai mari decat cele din benzinarii, nu am avut ocazia de a testa lucrul asta, insa sunt curios daca ati cumparat si utilizat vreodata o rovinieta electronica.

Pretul initial:
Numele:
e-rovinieta

Gratuit

s





Developer: Uniunea Nationala…
Categoria: Travel


Descriere: Buy Romanian Road Toll Vignette – Rovignette / Rovinieta
e-rovinieta.ro is the only mobile application that you can use to pay the Romanian national road network toll (the electronic rovignette), powered b…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.8 Mb


16 COMENTARII

  1. E facuta pt straini:) inainte sa intri in tara iti iei online rovineta. Cand vin din austria caut la 10 statii peco si nu gasesc sa mi cumpar

  2. pt cine isi face rovinieta pe un an,conteaza prea putin
    cine vrea sa-si faca asa pe o saptamana ,in rest mi se pare cam inutila

  3. Este utila pt. camioane si autoutilitare, acolo sunt tarifele mari pt. o perioada de un an asa ca majoritatea cumpara rovinieta pe o zi sau o saptamana.

  4. Am luat rovigneta de pe site-ul lor acum 2 ani, si au perceput un comision asa ca in final am luat-o mai scump decat daca as fi luat-o la posta sau benzinarie. Asa ca mi-a ajuns. Presupun ca aplicatia are in spate aceleasi comisioane.